Advarsel Cookies brukes på dette området for å gi den beste brukeropplevelsen. Hvis du fortsetter, antar vi at du samtykker i å motta cookies fra dette nettstedet. OK
Spar 50%

Naturens multivitamin (pulver)

Ønsker du ikke abonnement, bestiller du her

Listepris: 395,00 kr.
197,50 kr.
Du sparer: 197,50 kr. (50%)
Velg antall pr leveranse og hyppighet på leveransene. NB: Valg av flere alternativer tillates ikke. Bestilling med færrest antall og leveranse med minst hyppighet vil i så fall annulleres når vi behandler ordren.
A101933
På lager

Naturens multivitamin - Høykonsentrert næring rett fra naturen

300 gram pulver av 15 naturlige ingredienser. 
PS: Naturens multivitamin i kapsler finner du her

En vellykket blanding, både smaks- og næringsmessig

Naturens multivitamin er et 100% naturlig vitamin- og mineralkompleks med vekster fra land og sjø i pulverisert form. Et naturlig spekter av næringsstoffer fra 15 ulike urter, grønnsaker, frukt, bær, korn, frø og alger av høyeste kvalitet - sammensatt i en optimal balanse. De ferske råvarene er minimalt bearbeidet og skånsomt behandlet for optimal bevaring av verdifulle næringsstoffer.

Naturens multivitamin gir deg det meste du trenger av de daglige vitaminer, mineraler og øvrige næringsstoffer. Naturlig mat har høy biotilgjengelighet og kroppen vil absorbere næringsstoffene langt bedre enn fra kunstig sammensatte vitaminer og mineraler.

Bygg og pre-spiret bygg
Næringsinnholdet i bygg er godt dokumentert med forskningsartikler fra institutter og universiteter over hele verden. Dr Yoshihide Hagiwara fra Hagiwara Institute of Health i Japan testet 150 ulike planter i løpet av en 13 års periode, og skrev i sammendraget: "Bygg er den mest utmerkede kilden til næringsstoffer som kroppen trenger for vekst, reparasjon og trivsel". I tillegg til bl.a. klorofyll, vitaminer, mineraler, aminosyrer og naturlige enzymer, er pre-spiret bygg spesielt rik på beta-glukaner.

Hvetegress
Som med pre-spiret bygg, er hvetegress meget rik på klorofyll, næringsstoffer, vitaminer, mineraler, enzymer og løselig fiber.

Quinoa
Dette kornet har et høyt proteininnhold og er tilsatt for å støtte den totale aminosyreprofilen.

Spirulina & Tang (Seagreens® Ascophyllum)
Disse sjøplanter og alger tilfører et sørdeles stort omfang av bl.a vitaminer, mineraler, sporstoffer og aminosyrer.

Acai bær
Et søramerikansk bær, svært rik på antioksidanter og fiber.

Blåbær, sitronskall, eple, gulrot og spinat:
Disse er inkludert for å bidra til denne "alt-i-ett" næringsrike formelen med sine vitaminer, mineraler, sporstoffer, enzymer og naturlig kostfiber.

Gurkemeie
En flerårig plante som hører til i ingefærfamilien og stammer fra Sydøst Asia. Gurkemeie er en velutprøvd antioksidant og er i Kina og innen ayurvedisk medisin i India tradisjonelt brukt for behandling av bl.a leddplager, betennelser, urinveisplager, fordøyelsesproblemer, leverforstyrrelser, lette menstruasjonssmerter samt stive og ømme muskler.
NB: Dette er generelle beskrivelser av dens moderne og tradisjonelle anvendelse og ikke en påstand om at den vil gi alle disse virkningene.

Linfrø
Rik på omega-3 fettsyrer (ALA) og lignaner.

Alfalfa
Rik på klorofyll, vitaminer, mineraler og inneholder 8 essensielle enzymer inkludert amylase, koagulase, invertase, emulsin, peroksidase, lipase, pektinase og protase.

Ingredienser:
Pre-spiret bygg, hvetegress, byggress, spirulina, quinoa, tang, acaibær, gurkemeie, linfrø, eple, blåbær, gulrøtter, sitronskall, spinat og alfalfa.

Anbefalt dagsdose:
1 til 3 måleskjeer, inntil 2 ganger pr dag, på tom mage eller i forkant av et måltid. 1 strøken måleskje tilsvarer ca 7,5 gram pulver. Måleskje er inkludert. Bland med vann, fruktjus, soyamelk, rismelk, grønnsaksjus eller annen drikke. Fin og smakfull som smoothie. Kan også tilsettes proteinpulver. Det er best å innta Naturens multivitamin på tom mage før frokost og en gang til før middag.
Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Erstatter ikke et variert kosthold.

Forsiktighetsregler:
Naturens multivitamin regnes ikke som et kosttilskudd, men siden den naturlige maten er i høykonsentrert form, henviser vi til samme anbefalinger og advarsler som for kosttilskudd. Inntak av kosttilskudd bør generelt skje i samråd med lege. Dette gjelder især ved medisinbruk, under medisinsk tilsyn samt for gravide og ammende.

Produsert i EU etter GMP standard og BS EN ISO 9001:2008 sertifisert kvalitetssikring. Kun de fineste råvarer er benyttet.

Allergiinformasjon:
Inneholder ingen kjente stoffer som forårsaker allergi eller intoleranse som ingrediens. Det er en liten mulighet for krysskontaminering av gluten. Dette er i henhold til listen over allergener i vedlegg IIIa av direktiv 2007/68/EF. Uttalelsen er basert på opplysninger fra produsenten av produktet. Byggress og hvetegress i sin rene form anses som glutenfri, men frøene inneholder gluten. Dersom noe av det innhøstede gresset allerede skulle ha begynt å produsere frø, så kan det bestemte partiet være eksponert for gluten. Vårt byggress og hvetegress er av god kvalitet, fra respekterte kilder og faren for gluten er minimal. Vi anbefaler likevel de med cøliaki å unngå Naturens multivitamin.

Gjennom abonnementet er du sikret en enkel, effektiv og rimelig måte å motta dine varer på. Du får jevnlig, så ofte du ønsker, ny forsendelse rett hjem til din postkasse.

Det koster ingenting å stå som kunde hos oss og du kan når som helst stoppe ditt abonnement, sette abonnementet i pause, få en ekstra forsendelse eller endre intervall og mengde pr. leveranse. Endringer kan du foreta her. Vi er også behjelpelige med å tilpasse et abonnement til ditt forbruk. Ved oppsigelse av abonnement må du gi oss beskjed minimum en uke før påfølgende leveranse for at vi skal kunne garantere umiddelbar stans.

Du får 50% rabatt på èn stk av hver produkttype i første forsendelse og portofri leveranse f.o.m. andre forsendelse.

Mengderabatt
Ønsker du å få motta mer enn èn stykk pr leveranse, får du i tillegg mengderabatt. Dvs at du i første forsendelse faktisk sparer mer enn det som fremkommer ovenfor. Mengderabatten er allerede beregnet i nedtrekkslisten. Mengderabatten gjelder også for alle fremtidige forsendelser.

Abonnèr på ulike produkter
Det er fullt mulig å kombinere ulike produkter i ett og samme abonnement. Etter bestilling i nettbutikken kan du ta kontakt med oss, så kan vi ordne det for deg. Kontaktinformasjon finner du her >>>

Levering
Pga faste utsendingsdager til abonnenter hver 15. dag, vil det ta alt fra 3 til 18 dager før du mottar din første forsyning. Har du valgt å betale med kort, vil det uansett ikke bli belastet før vi har sendt varene. F.o.m andre forsendelse vil faktura vedlegges i pakken.

Endringer og oppsigelse
Du kan når som helst stoppe ditt abonnement, sette det i pause, få en ekstra forsendelse eller endre intervall og mengde pr leveranse. Vi er også behjelpelig med å tilpasse et abonnement til ditt forbruk. Ved oppsigelse må du gi oss beskjed minimum en uke før påfølgende leveranse for at vi skal kunne garantere umiddelbar stans.

NB: Tilbudet med 50% rabatt gjelder kun èn gang pr produkt, pr husstand og evt gjentatt bestilling av samme produkt vil annulleres. Vi forbeholder oss forøvrig retten til å evt avvise bestillinger som vi etter vurderinger mener å ha som hensikt å utelukkende benytte seg av velkomsttilbud.

Les om øvrige salgsbetingelser her


Tabellene nedenfor gjør det enkelt å velge riktig antall og hyppighet på leveransene

Vi kan gjerne spesialtilpasse et abonnement for deg dersom ingen av alternativene i tabellene passer for deg. Det er mulig å velge intervaller på f.eks 45, 75, 105, 135 dager, osv.

Bland gjerne flere ulike produkter i samme abonnement, noe vi også kan spesialtilpasse for deg.

Ta kontakt med oss, så tar vi oss av dette.


For en boks med 60 kapsler eller tabletter:

Daglig forbruk1 boks hver2 bokser hver3 bokser hver4 bokser hver
1 stk60. dag120. dag180.dag240. dag
2 stk30. dag60. dag90. dag120. dag
3 stk--60. dag-
4 stk-30. dag-60. dag
6 stk--30. dag-
8 stk---30. dag


For en boks med 90 kapsler eller tabletter:

Daglig forbruk1 boks hver2 bokser hver3 bokser hver4 bokser hver
1 stk90. dag180. dag--
2 stk
90. dag-180. dag
3 stk30. dag60. dag90. dag120. dag
4 stk---90. dag
6 stk-30. dag
60. dag
9 stk--30. dag-
12 stk---30. dag


For en boks med 120 kapsler eller tabletter:

Daglig forbruk1 boks hver2 bokser hver3 bokser hver4 bokser hver
1 stk120. dag240. dag--
2 stk60. dag120. dag180. dag240. dag
3 stk--120. dag-
4 stk30. dag60. dag90. dag120. dag
6 stk--60. dag-
8 stk-30. dag-60. dag
12 stk--30. dag-
16 stk---30. dag


For en boks med 180 kapsler eller tabletter:

Daglig forbruk1 boks hver2 bokser hver3 bokser hver4 bokser hver
1 stk180. dag---
2 stk90. dag180. dag--
3 stk60. dag120. dag180. dag240. dag
4 stk-90. dag-180. dag
6 stk30. dag60. dag90. dag120. dag
8 stk---90. dag
9 stk--60. dag-
12 stk-30. dag-60. dag
18 stk--30. dag-
24 stk---30. dag


For en pakke med 360 tabletter:

Daglig forbruk1 pakke hver2 pakker hver3 pakker hver4 pakker hver
2 stk180. dag---
3 stk120. dag240. dag--
4 stk90. dag180. dag--
6 stk60. dag120. dag180. dag240. dag
8 stk-90. dag-180. dag
9 stk--120. dag-
12 stk30. dag60. dag90. dag120. dag
16 stk---90. dag
18 stk--60. dag-
24 stk-30. dag-60. dag
36 stk--30. dag-
48 stk--30. dag


Relaterte produkter