Spar 50%

Olivenblad ekstrakt

Ønsker du ikke abonnement, bestiller du her

Listepris: 185,00 kr.
92,50 kr.
Du sparer: 92,50 kr. (50%)
Velg antall pr leveranse og hyppighet på leveransene. NB: Valg av flere alternativer tillates ikke. Bestilling med færrest antall og leveranse med minst hyppighet vil i så fall annulleres når vi behandler ordren.
A101949
På lager

Naturi Olivenblad ekstrakt

60 kapsler med 15:1 konsentrat. En kapsel tilsvarer 6,75 gram hele blader.

Moderne vitenskapelige studier har vist at middelhavsdietten, med utbredt anvendelse av produkter fra oliventre, er en av de sunneste i verden. Olivenbladene inneholder en rekke forbindelser, (over 95 har hittil blitt identifisert), deriblant fenoler, lignaner og andre kraftige naturlige antioksidanter. Spesielt innholdet av oleuropein er viet mye oppmerksomhet i forbindelse med den terapeutiske bruken.

Olivenbladekstrakt er aller mest brukt for følgende:
Candida, parasitter, herpes, kviser, leddgikt, underlivssopp, ulcerøs colitt, psoriasis, flått, helvetesild, salmonella, fotsopp, allergi og fibromyalgi.
NB: Dette er generelle beskrivelser av olivenbladekstraktens moderne og tradisjonelle anvendelse og ikke en påstand om at den vil gi alle disse virkningene.

Vi har valgt en frysetørket ekstrakt av olivenblader for optimal bevaring av næringsstoffene. Bestanddelen oleuropein får mye av æren for olivenbladenes unike egenskaper. En oppkonsentrasjon av kun oleuropein medfører at andre verdifulle bestanddeler reduseres betraktelig. Dette resulterer i en ubalanse som trolig vil redusere ekstraktens totale effektivitet. I tillegg vil slike prosesser føre til at man beveger seg stadig lengere bort i fra det opprinnelige og naturlige. Derfor har vi valgt et ekstrakt som ivaretar den naturlige balansen mellom alle stoffene i olivenbladene.

Aktive ingredienser pr kapsel:
450mg olivenbladekstrakt 15:1 konsentrat med minst 6% oleuropein, tilsvarer 6750mg hele blader.

Andre ingredienser:
HPMC vegetabilsk kapsel, maltodekstrin, silisiumdioksid, magnesiumstearat.

Anbefalt dagsdose:
1 til 2 kapsler sammen med mat.
Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Erstatter ikke et variert kosthold.

Forsiktighetsregler:
Inntak av kosttilskudd bør generelt skje i samråd med lege. Dette gjelder især ved medisinbruk, under medisinsk tilsyn samt for gravide og ammende.

Produsert i EU etter GMP standard og BS EN ISO 9001:2008 sertifisert kvalitetssikring. Kun de fineste råvarer er benyttet.

Relaterte produkter