Advarsel Cookies brukes på dette området for å gi den beste brukeropplevelsen. Hvis du fortsetter, antar vi at du samtykker i å motta cookies fra dette nettstedet. OK
Spar 50%

Spirulina Hawaii (pulver)

Ønsker du ikke abonnement, bestiller du her

Listepris: 145,00 kr.
72,50 kr.
Du sparer: 72,50 kr. (50%)
Velg antall pr leveranse og hyppighet på leveransene. NB: Valg av flere alternativer tillates ikke. Bestilling med færrest antall og leveranse med minst hyppighet vil i så fall annulleres når vi behandler ordren.
A101856
På lager

Markedets suverent beste Spirulina, til Norges laveste pris!

90 gram Spirulina pulver. 100% ren og naturlig, uten tilsetninger.

Naturi Spirulina er blågrønne alger som dyrkes i Hawaii, med en uovertruffen konsentrasjon av naturlige og essensielle næringsstoffer. Et naturlig tilskudd for alle, uansett alder og livsstil.

Naturens multivitamin
Spirulina er en ernæringsrik alge som inneholder vitaminer, mineraler, enzymet superoksid dismutase, GLA, alle essensielle aminosyrer, fytokjemikalier, m.v. Fytokjemikalier er plantestoffer med høye nivåer av antioksidanter som fykocyanin, zeaxanthin, betakaroten, klorofyll, m.v. Konsentrasjonen av disse fytokjemikaliene, og spesielt fykocyanin er unikt for Spirulina fra Hawaii.

• Ca 60 % høyverdig og lettopptakelig protein, med alle essensielle aminosyrer i en fin balanse.

• Naturens rikeste kilde til betakaroten og karotenoider generelt. Høyt innhold av vitamin b12, jern, vitamin K1+K2, m.v.

Opprinnelse og produksjon
Spirulina har fått navnet på grunn av sin spiralform. Spirulina er en blå-grønn alge som har både klorofyll (grønnfargen) og fykocyanin (blåfargen) som gir fargepigmenter i cellestrukturen. Spirulina forekommer naturlig i noen svært alkaliske innsjøer i Afrika og Mellom-Amerika. Naturi Spirulina dyrkes i store rene ferskvannsbasseng under optimale vekstforhold i en biosikker sone fri for plantevernmidler og industrielle miljøgifter i Kona, Hawaii, den mest solrike kysten i USA. Kultivert med rent drikkevann fra dype vannlag og fra rent dyphavsvann med 94 gunstige spormineraler. Garantert GMO-fri og ubestrålt.

Patentert 'Ocean Chill' teknologi for hurtig tørking ved lav temperatur gir optimal bevaring av verdifulle næringsstoffer

BetaKaroten
Spirulina har naturens høyeste konsentrasjon av BetaKaroten. Det naturlige innholdet gir en trygg og rik tilførsel av BetaKaroten. Dessuten får du mange øvrige nyttige næringsstoffer på kjøpet. Dette er både nyttigere, mer lønnsomt og tryggere enn spesifikke BetaKaroten tilskudd. BetaKaroten er et karotenoid som øker hudens produksjon av melanin; vår naturlige beskyttelse mot solen og beskytter huden mot tidlig aldring. Tilskudd motvirker soleksem, solbrenthet og gir en jevn brunfarge. BetaKaroten fungerer også som et pro-vitamin som omdannes til vitamin A i kroppen ved behov. Du unngår dermed også overdosering av vitamin A.

Eksempler på synergien mellom noen få av næringsstoffene i Spirulina:
Muskulatur: Mangan, jern og vitamin b12 bidrar til normal energiomsetning.
Blodet: Jern og vitamin b12 bidrar til normal transport av oksygen i kroppen ved dannelse av røde blodlegemer og hemoglobin mens vitamin K bidrar til normal blodlevring.
Immunforsvar: Betakaroten/vitamin A, jern og vitamin b12 bidrar til immunsystemets normale funksjon.
Energi: Vitamin b12 og jern bidrar til å redusere tretthet og utmattelse
Celler: Jern, betakaroten/vitamin A og vitamin b12 spiller en rolle i celledelingsprosessen mens mangan bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.
Benbygning: Mangan, protein og vitamin K bidrar til å opprettholde normale knokler.

Øvrige eksempler på nytten fra noen få av de velkjente næringsstoffene:
- Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev
- Krom bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer og til å opprettholde normalt blodsukkernivå
- Vitamin B12 bidrar til nervesystemets normale funksjon, for normal psykologisk funksjon og for normal homocysteinomsetning.
- Jern bidrar til en normal kognitiv funksjon
- Proteiner bidrar til vekst og opprettholdelse av muskelmasse

Betakaroten/vitamin A innholdet bidrar forøvrig til:
- normal omsetning av jern
- opprettholdelse av normale slimhinner
- opprettholdelse av normal hud
- opprettholdelse av normalt syn

Totalt innhold:
90 gram Spirulina pulver (Arthrospira platensis).

Anbefalt dagsdose:
2-3 gram. En strøken teskje (5ml) tilsvarer ca 3 gram. Blandes ut i vann eller annen drikke. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Erstatter ikke et variert kosthold.

Inntak av kosttilskudd bør generelt skje i samråd med lege. Dette gjelder især ved medisinbruk, under medisinsk tilsyn samt for gravide og ammende.

Siden Spirulina, sammen med Chlorella, er det mest næringsrike naturen har å tilby, er de utmerkede bidrag i det daglige kostholdet! Er du opptatt av et sunt kosthold, mener vi at disse ikke er til å unngå. Vi foreslår derfor en kombinasjon av begge. Les gjerne mer om det her >>>

 

Gjennom abonnementet er du sikret en enkel, effektiv og rimelig måte å motta dine varer på. Du får jevnlig, så ofte du ønsker, ny forsendelse rett hjem til din postkasse.

Det koster ingenting å stå som kunde hos oss og du kan når som helst stoppe ditt abonnement, sette abonnementet i pause, få en ekstra forsendelse eller endre intervall og mengde pr. leveranse. Endringer kan du foreta her. Vi er også behjelpelige med å tilpasse et abonnement til ditt forbruk. Ved oppsigelse av abonnement må du gi oss beskjed minimum en uke før påfølgende leveranse for at vi skal kunne garantere umiddelbar stans.

Du får 50% rabatt på èn stk av hver produkttype i første forsendelse og portofri leveranse f.o.m. andre forsendelse.

Mengderabatt
Ønsker du å få motta mer enn èn stykk pr leveranse, får du i tillegg mengderabatt. Dvs at du i første forsendelse faktisk sparer mer enn det som fremkommer ovenfor. Mengderabatten er allerede beregnet i nedtrekkslisten. Mengderabatten gjelder også for alle fremtidige forsendelser.

Abonnèr på ulike produkter
Det er fullt mulig å kombinere ulike produkter i ett og samme abonnement. Etter bestilling i nettbutikken kan du ta kontakt med oss, så kan vi ordne det for deg. Kontaktinformasjon finner du her >>>

Levering
Pga faste utsendingsdager til abonnenter hver 15. dag, vil det ta alt fra 3 til 18 dager før du mottar din første forsyning. Har du valgt å betale med kort, vil det uansett ikke bli belastet før vi har sendt varene. F.o.m andre forsendelse vil faktura vedlegges i pakken.

Endringer og oppsigelse
Du kan når som helst stoppe ditt abonnement, sette det i pause, få en ekstra forsendelse eller endre intervall og mengde pr leveranse. Vi er også behjelpelig med å tilpasse et abonnement til ditt forbruk. Ved oppsigelse må du gi oss beskjed minimum en uke før påfølgende leveranse for at vi skal kunne garantere umiddelbar stans.

NB: Tilbudet med 50% rabatt gjelder kun èn gang pr produkt, pr husstand og evt gjentatt bestilling av samme produkt vil annulleres. Vi forbeholder oss forøvrig retten til å evt avvise bestillinger som vi etter vurderinger mener å ha som hensikt å utelukkende benytte seg av velkomsttilbud.

Les om øvrige salgsbetingelser her


Tabellene nedenfor gjør det enkelt å velge riktig antall og hyppighet på leveransene

Vi kan gjerne spesialtilpasse et abonnement for deg dersom ingen av alternativene i tabellene passer for deg. Det er mulig å velge intervaller på f.eks 45, 75, 105, 135 dager, osv.

Bland gjerne flere ulike produkter i samme abonnement, noe vi også kan spesialtilpasse for deg.

Ta kontakt med oss, så tar vi oss av dette.


For en boks med 60 kapsler eller tabletter:

Daglig forbruk1 boks hver2 bokser hver3 bokser hver4 bokser hver
1 stk60. dag120. dag180.dag240. dag
2 stk30. dag60. dag90. dag120. dag
3 stk--60. dag-
4 stk-30. dag-60. dag
6 stk--30. dag-
8 stk---30. dag


For en boks med 90 kapsler eller tabletter:

Daglig forbruk1 boks hver2 bokser hver3 bokser hver4 bokser hver
1 stk90. dag180. dag--
2 stk
90. dag-180. dag
3 stk30. dag60. dag90. dag120. dag
4 stk---90. dag
6 stk-30. dag
60. dag
9 stk--30. dag-
12 stk---30. dag


For en boks med 120 kapsler eller tabletter:

Daglig forbruk1 boks hver2 bokser hver3 bokser hver4 bokser hver
1 stk120. dag240. dag--
2 stk60. dag120. dag180. dag240. dag
3 stk--120. dag-
4 stk30. dag60. dag90. dag120. dag
6 stk--60. dag-
8 stk-30. dag-60. dag
12 stk--30. dag-
16 stk---30. dag


For en boks med 180 kapsler eller tabletter:

Daglig forbruk1 boks hver2 bokser hver3 bokser hver4 bokser hver
1 stk180. dag---
2 stk90. dag180. dag--
3 stk60. dag120. dag180. dag240. dag
4 stk-90. dag-180. dag
6 stk30. dag60. dag90. dag120. dag
8 stk---90. dag
9 stk--60. dag-
12 stk-30. dag-60. dag
18 stk--30. dag-
24 stk---30. dag


For en pakke med 360 tabletter:

Daglig forbruk1 pakke hver2 pakker hver3 pakker hver4 pakker hver
2 stk180. dag---
3 stk120. dag240. dag--
4 stk90. dag180. dag--
6 stk60. dag120. dag180. dag240. dag
8 stk-90. dag-180. dag
9 stk--120. dag-
12 stk30. dag60. dag90. dag120. dag
16 stk---90. dag
18 stk--60. dag-
24 stk-30. dag-60. dag
36 stk--30. dag-
48 stk--30. dag


Relaterte produkter