Açaí pluss

Ønsker du i stedet et abonnement, bestiller du her

195,00 kr.
101937
På lager
+

Açaí fra Brasil - verdens mest antioksidantrike og næringsrike bær!

100 kapsler. Açaí med resveratrol samt ekstrakter av druekjerner og granateple.

Naturi Açaí-Pluss har et ekstra høyt næringsinnhold fra frysetørket acai og konsentrater. Vi har beriket den med resveratrol, druekjerneekstrakt og granateple for ekstra antioksidant kraft.

Frysetørking er den beste metoden for konservering. Dette sikrer optimal bevaring av alle næringsemner i hver kapsel - uten fyllstoffer eller tilsetningsstoffer.

Blant polyfenolene i acai, utgjør antocyaner ca 10% og det er dette som gir bærene sin dype lilla farge. Dette er en av de mange svært potente antioksidantene i acai som er nyttige for kroppen. De hjelper også andre antioksidanter som allerede er i kroppen, slik som vitamin C, vitamin E og glutation.

Acaibæret er rik på vitaminer og mineraler mineraler. Proteinet i acai har bortimot en perfekt aminosyresammensetning og har en stor andel kostfiber. Det rike innholdet av fettsyrene omega-3, omega-6 og omega-9 bidrar til å øke kroppens opptak av antioksidantene.

Det lave innholdet av karbohydrater gjør acai velegnet i en diett med få karbohydrater eller der man skal passe seg for sukker.

Det mørke lilla bæret vokser på acaipalmen (Euterpe oleracea) i Amazonas. Vår brasilianske acai kommer fra Sambazon, en av de ledende acai produsentene i verden. Sambazon har skapt en FairTrade-akkreditert forsyningskjede som gagner tusenvis av lokale familier og beskytter samtidig regnskogen i Amazonas gjennom bærekraftig landbruk. Acai bærene blir plukket for hånd på en tradisjonell måte. Deretter fjernes frøene og bærene bearbeides til purèmasse. Dette frysetørkes nesten umiddelbart før det blir malt til pulver. Frysetørking er den beste metoden for optimal bevaring av verdifulle næringsstoffer.

Aktive ingredienser pr kapsel:
Acai bær (frysetørret) - 465 mg
Acai bær 10:1 ekstrakt - 60mg (tilsvarer 600mg pulver)
Resveratrol - 25mg
Druekjerne 10:1 ekstrakt - 20 mg (tilsvarer 200 mg pulver)
Granateple 12:1 ekstrakt - 20 mg (tilsvarer 240 mg pulver)

Andre ingredienser:
HPMC vegetabilsk kapsel.

Anbefalt dagsdose
1-3 kapsler med drikke, før måltid.
Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Erstatter ikke et variert kosthold.

Forsiktighetsregler:
Inntak av kosttilskudd bør generelt skje i samråd med lege. Dette gjelder især ved medisinbruk, under medisinsk tilsyn samt for gravide og ammende.

Produsert i EU etter GMP standard og BS EN ISO 9001:2008 sertifisert kvalitetssikring. Kun de fineste råvarer er benyttet.

PS: Det er også mulig å abonnere på alle våre produkter. Abonnement kan du bestille her

Relaterte produkter