Advarsel Cookies brukes på dette området for å gi den beste brukeropplevelsen. Hvis du fortsetter, antar vi at du samtykker i å motta cookies fra dette nettstedet. OK

Açaí

Ønsker du i stedet et abonnement, bestiller du her

165,00 kr.
101938
På lager
+

Açaí - verdens mest antioksidantrike og næringsrike bær!

120 kapsler. Hver kapsel inneholder 400mg frysetørket bær og 60mg 10:1 ekstrakt av frysetørket bær.

Frysetørket açaí, forsterket med ekstrakt fra frysetørket açaí for ekstra høyt innhold av antioksidanter. Frysetørking er den beste metoden for konservering og sikrer optimal bevaring av alle næringsemner.

Acai inneholder en meget fin kombinasjon av sunt fett (enumettet), fytosteroler og kostfiber. Den er rik på de essensielle fettsyrene omega-3, omega-6 og omega-9. Den inneholder vitamin A, C, E, B1, B2 og B3 sammen med kalium, kalsium, magnesium, kobber og sink. Proteinet i acai har bortimot en perfekt aminosyresammensetning og mengden er like høy som i et egg.

Blant polyfenolene i acai, utgjør antocyaner ca 10% og det er dette som gir bærene sin dype lilla farge. Dette er en av de mange svært potente antioksidantene i acai som er nyttige for kroppen. De hjelper også andre antioksidanter som allerede er i kroppen, slik som vitamin C, vitamin E og glutation.

Det lave innholdet av karbohydrater gjør acai velegnet i en diett med få karbohydrater eller der man skal passe seg for sukker.

Det mørke lilla bæret vokser på acaipalmen (Euterpe oleracea) i Amazonas. Vår brasilianske acai kommer fra Sambazon, en av de ledende acai produsentene i verden. Sambazon har skapt en FairTrade-akkreditert forsyningskjede som gagner tusenvis av lokale familier og beskytter samtidig regnskogen i Amazonas gjennom bærekraftig landbruk. Acai bærene blir plukket for hånd på en tradisjonell måte. Deretter fjernes frøene og bærene bearbeides til purèmasse. Dette frysetørkes nesten umiddelbart før det blir malt til pulver. Frysetørking er den beste metoden for optimal bevaring av verdifulle næringsstoffer.

Aktive ingredienser pr kapsel:
Açaí bær (pulver) - 400mg
Açaí bær 10:1 ekstrakt - 60mg (tilsvarer 600mg tørket bær)

Andre ingredienser:
HPMC vegetabilsk kapsel.

Anbefalt dagsdose
1-3 kapsler med drikke, før måltid.
Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Erstatter ikke et variert kosthold.

Forsiktighetsregler:
Inntak av kosttilskudd bør generelt skje i samråd med lege. Dette gjelder især ved medisinbruk, under medisinsk tilsyn samt for gravide og ammende.

Produsert i EU etter GMP standard og BS EN ISO 9001:2008 sertifisert kvalitetssikring. Kun de fineste råvarer er benyttet.

PS: Det er også mulig å abonnere på alle våre produkter. Abonnement kan du bestille her

Relaterte produkter