Advarsel Cookies brukes på dette området for å gi den beste brukeropplevelsen. Hvis du fortsetter, antar vi at du samtykker i å motta cookies fra dette nettstedet. OK

Acerola C vitamin

Ønsker du i stedet et abonnement, bestiller du her

115,00 kr.
101967
På lager
+
Våre mengderabatter:
Antall 2+ 3+
Pris 110,00 kr. 107,00 kr.

Ekte vitamin C - rett fra naturen

60 kapsler à 125mg vitamin C + bioflavonoider, polyfenoler, m.v.

En unik, 100% matbasert kilde til vitamin C
Naturi acerola C-vitamin inneholder næringsstoffer i naturlig form, akkurat slik som naturen har ment det. Et kraftfullt konsentrat av vitamin C, med naturlig sammensetning av vitaminer, mineraler, antioksidanter, bioflavonoider, pektiner, essensielle oljer, lykopen, karotenoider, plantesteroler, katekiner, polyfenoler og mange andre fytonæringsstoffer. Dette gir en synergieffekt for optimal absorpsjon og utnyttelse av næringsstoffer i kroppen.

Synergieffekt
Vår C-vitamin er ekstrahert fra mat. De aller fleste C-vitamin tilskudd på markedet er i form av askorbinsyre og diverse mineralaskorbater og mangler derfor de essensielle synergister som forsterker hverandres virkning i kroppen. Vår C-vitamin har et naturlig innhold av disse stoffene og gir derfor denne synergieffekten i kroppen.

Naturlig = Effektiv
Vår 100% naturlige vitamin C utskilles ikke like raskt fra kroppen og har en høyere andel av utnyttelse. Derfor er det heller ikke nødvendig med like høy dosering som for typisk kjemisk fremstilt vitamin C.

Mild mot magen
Naturi acerola C-vitamin har et naturlig lavt syreinnhold og er derfor spesielt mild mot magen, i motsetning til askorbinsyre, som er den vanligste formen for C-vitamin tilskudd.

Daglig inntak av Acerola C vitamin bidrar til:
- å opprettholde immunsystemets normale funksjon under og etter intens fysisk trening.
- normal kollagendannelse, som har betydning for normal funksjon av både blodkar, knokler, brusk, tannkjøtt, tenner og hud.
- normal energiomsetning.
- nervesystemets normale funksjon.
- normal psykologisk funksjon.
- immunsystemets normale funksjon.
- å beskytte cellene mot oksidativt stress.
- å redusere tretthet og utmattelse
- å gjenoppbygge den reduserte formen av vitamin E.
- å øke opptaket av jern.

Aktive ingredienser pr kapsel: acerola med 25% vitamin C (500mg), solbær 4:1 ekstrakt (27mg), nype 20:1 ekstrakt (5mg), bladpersille pulver (50mg), hyllebær ekstrakt med 30% polyfenoler (7mg).

Andre ingredienser:
HPMC vegetabilsk kapsel.
 

Antall kapsler 1 stk 2 stk 3 stk 4 stk
Vitamin C innhold 125mg 250mg 375mg 500mg
RDA 156% 313% 469% 625%


Anbefalt dagsdose:
Voksne: 2-4 kapsler.
Fra 11 år: 1-3 kapsler.
Fra 3 år: 1-2 kapsler.
Fra 1 år: Kun selve innholdet (pulveret) fra maks 1 kapsel. Åpne kapselen, tøm ut pulveret og bland det ut i mat eller drikke. Ikke la barnet svelge hele kapselen. Fordel gjerne på to inntak pr døgn, f.eks morgen og kveld. 

Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Erstatter ikke et variert kosthold. Lagres tørt, mørkt og utilgjengelig for barn. Inntak av kosttilskudd bør generelt skje i samråd med lege. Dette gjelder især ved medisinbruk, under medisinsk tilsyn, samt for gravide og ammende.

Allergiinformasjon: Kan inneholde spor av nøtter.

Produsert i EU etter GMP-standard og BS EN ISO 9001:2008 sertifisering for: Naturi, Boks 355, 9915 Kirkenes.

PS: Det er også mulig å abonnere på alle våre produkter. Abonnement kan du bestille her

Relaterte produkter