Advarsel Cookies brukes på dette området for å gi den beste brukeropplevelsen. Hvis du fortsetter, antar vi at du samtykker i å motta cookies fra dette nettstedet. OK

Acidophilus probiotika kompleks

Ønsker du i stedet et abonnement, bestiller du her

295,00 kr.
101939
Utsolgt fra lager

Vi (Naturi) vil legge til din e-postadresse til en spesiell adresseliste for dette produktet. Når produktet er på lager, får du en e-post om det automatisk, og e-postadressen din blir fjernet fra produktets adresseliste.

Dataene vil være synlige for noen av våre ansatte. Hvis du vil ha dine personlige data fjernet, send en epost til post@naturi.no.

Hvis du mener at dine personopplysninger er misbrukt, har du rett til å sende inn en klage til en tilsynsmyndighet. Vi er forpliktet av EUs generelle databeskyttelsesforskrift å gi deg beskjed om denne rettigheten. Vi har faktisk ikke tenkt å misbruke dataene dine.

Legg til i ønskeliste Legg til sammenligning

Naturi Acidophilus probiotika kompleks - Melkesyrebakterier

120 kapsler à 10 milliarder aktive celler. Inneholder også prebiotika (FOS).

• 10 milliarder gode melkesyrebakterier pr kapsel og opptil 20 milliarder pr dagsdose.
• 8 ulike bakteriestammer, med spesielt høy konsentrasjion av Lactobacillus acidophilus.
• Inneholder også prebiotika i form av FOS (FruktoOligoSakkarider), for å styrke reproduksjon av gode tarmbakterier.

Den ømfintlige balansen i tarmfloraen kan bli forstyrret av bl.a stress, antibiotikakur, dårlig kosthold, og utenlandsreiser. Dette kan føre til bl.a svekket næringsopptak, svekket immunforsvar og diverse forstyrrelser i fordøyelsen. Typiske symptomer er bl.a løs mage, treg mage, urolig mage, oppblåst mage, tretthet og slapphet.

En antibiotikakur ødelegger den naturlige tarmfloraen, og tar knekken på både de "gode" og de "dårlige" bakteriene. Ekstra tilførsel av probiotika kan gjenopprette en sunn tarmflora ved å motkjempe overvekst av skadelige organsimer som sopp (candida) og patogene bakterier. Vi foreslår ekstra inntak med probiotika både under og etter en antibiotikakur.

Probiotika kalles også for melkesyrebakterier (laktobakterier), som er en viktig del av tarmens naturlige bakterieflora. De beskytter mot kolonisering med sykdomsfremkallende mikroorgansimer og tar del i fordøyelsesprosesser. En sunn tarmflora er nødvendig for en god helse, et optimalt næringsopptak og et godt immunforsvar.

Den høye andelen Lactobacillus acidophilus i dette produktet er en av de mest fremtredende mikroorgansimer i tynntarmen og kan bidrar til bl.a:
• produksjon av melkesyre, som hemmer vekst av gjær.
• produksjon av flere naturlige antibiotika som hemmer vekst av skadelige organismer.
• å bryte ned melkesukker (laktose) slik at dette tåles i større grad av de som lider av laktoseintoleranse.

Naturi Acidophilus probiotika kompleks behøver ikke kjøling pga innovativ innkapsling av frysetørkede mikroorgansimer som aktiveres i kontakt med varme og fuktighet.

Probiotiske melkesyrebakterier:
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus plantarum
Lactobacillus casei
Lactobacillus rhamnosus
Bifidus longum
Bifidus breve
Bifidus infantis
Bifidobacterium
Garantert å gi 10 milliarder levende bakterier pr kapsel innen utløpsdato.

Prebiotika:
40 mg FOS (FruktoOligoSakkarider).

Andre ingredienser:
DRcaps® (syrebestandig HPMC vegetabilsk kapsel for forsinket frigjøring av aktive ingredienser), brunrismel og maltodekstrin (som base for bakteriene).

Anbefalt dagsdose:
1 kapsel, inntil 2 ganger pr dag med vann, helst på tom mage.Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Erstatter ikke et variert kosthold.

Forsiktighetsregler:
Inntak av kosttilskudd bør generelt skje i samråd med lege. Dette gjelder især ved medisinbruk, under medisinsk tilsyn samt for gravide og ammende.

Allergiinformasjon:
Inneholder melkeprodukter, soya og sulfitt.

DRcaps®
Siden probiotiske bakterier blir raskt nedbrutt av magesyre er de innkapslet i DRcaps®, en vegetabilsk og syrebestandig HPMC kapsel utviklet for å forsinke frigivelsen av innholdet. Dette beskytter bakteriene fra nedbryting i magesekken, frigjør dem direkte inn i tarmen og øker dermed effektiviteten.

Produsert i EU etter GMP standard og BS EN ISO 9001:2008 sertifisert kvalitetssikring. Kun de fineste råvarer er benyttet.

PS: Det er også mulig å abonnere på alle våre produkter. Abonnement kan du bestille her

Relaterte produkter