Advarsel Cookies brukes på dette området for å gi den beste brukeropplevelsen. Hvis du fortsetter, antar vi at du samtykker i å motta cookies fra dette nettstedet. OK

Chlorella Yaeyama

Tablettene er vakuumpakket (for optimal ferskhet). Derfor viser vi i stedet et illustrasjonsbilde av produktforpakningen.

Ønsker du i stedet et abonnement, bestiller du her

150,00 kr.
101286
På lager
+

Markedets beste Chlorella, til Norges desidert laveste pris!

180 stk Chlorella tabletter à 500mg. 100% ren og naturlig, uten tilsetninger.

Chlorella Yaeyama består av grønne encellede mikroalger, kultivert under optimale forhold på den subtropiske øya Ishigaki i sørspissen av Japan. Populært kalt "Kongen av helsekost" i Japan, som bestselgende kosttilskudd i over 20 år.

Naturens rikeste kilde til nukleinsyrer (DNA & RNA) og klorofyll. Inneholder også et stort spekter av antioksidanter, vitaminer, mineraler, karotenoider, m.v.

Lutein
Lutein er et karotenoid med gule pigmenter som også finnes i store konsentrasjoner i øyets netthinne, i et område som kalles makula. For å beholde et godt sentralsyn er det viktig at disse synscellene ikke skades. Degenerering av makula er den vanligste årsaken til nedsatt syn og blindhet hos eldre. Det skyldes at synscellene i netthinnen har et stort innhold av flerumettede fettsyrer som oksiderer og skades ved aldring og UV-stråling. Kroppen vår kan ikke danne lutein selv.

I Skandinavia er det gjennomsnittelige inntaket av lutein 1,5mg pr. dag. Studier viser at tilskudd av 6 mg daglig gir en beskyttende effekt mot skader av sentralsynet og at dette kan forebygge nedsatt syn og blindhet. Lutein i doser på 6 mg daglig regenererer makula og beskytter mot skadelige UV-stråler. Studiene viste at tilskudd av lutein bedrer synet hos personer med makula degenerasjon og alders relaterte øyesykdommer.

Med en dagsdose på kun 3g chlorella får du i deg hele 14mg lutein!

Protein
Ca 60% høyverdig og lettopptakelig protein.

BetaKaroten
Chlorella er en god kilde til BetaKaroten. Det naturlige innholdet gir en trygg tilførsel av BetaKaroten. Dessuten får du mange øvrige nyttige næringsstoffer på kjøpet. Dette er både nyttigere, mer lønnsomt og tryggere enn spesifikke BetaKaroten tilskudd.

Patentert jet-spray prosess sikrer effektiv og skånsom spalting av cellevegg.
Dette bevarer verdifulle næringsstoffer og gir optimalt opptak.

Totalt innhold:
90 gram. 180 stk Chlorella tabletter à 500mg. 100% ren og naturlig Chlorella vulgaris.

Anbefalt dagsdose:
4-8 tabletter (2-4 gram). Inntil 14 tabletter (7 gram) ved særlig behov.
Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Erstatter ikke et variert kosthold.

NB: Chlorella kan for enkelte gi avgifts­reaksjoner med ubehag. Det kan derfor være hensiktsmessig å starte med en lavere dosering og øke gradvis.

Inntak av kosttilskudd bør generelt skje i samråd med lege. Dette gjelder især ved medisinbruk, under medisinsk tilsyn samt for gravide og ammende.

Eksempler på synergien mellom noen få av næringsstoffene i Chlorella:

Immunforsvar: Folat, jern og vitamin A bidrar til immunsystemets normale funksjon.
Muskulatur: Jern og vitamin b12 bidrar til normal energiomsetning. 
Blodet: Jern bidrar til normal transport av oksygen i kroppen ved dannelse av røde blodlegemer og hemoglobin. Folat bidrar til normal bloddannelse mens vitamin K bidrar til normal blodlevring. 
Energi: Folat og jern bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.
Celler: Folat, jern og vitamin A spiller en rolle i celledelingsprosessen.
Benbygning: Protein og vitamin K bidrar til å opprettholde normale knokler.
Styrke: Proteiner bidrar til vekst og opprettholdelse av muskelmasse mens folat bidrar til normal aminosyresyntese.

Øvrige eksempler på nytten fra noen av næringsstoffene:
- Folat bidrar til normal homocysteinomsetning og normal psykologisk funksjon.
- Folat bidrar til vevsdannelse hos gravide
- Jern bidrar til en normal kognitiv funksjon

Betakaroten/vitamin A innholdet bidrar forøvrig til:
- normal omsetning av jern
- opprettholdelse av normale slimhinner
- opprettholdelse av normal hud
- opprettholdelse av normalt syn

Siden tablettene inneholder kun Chlorella, helt uten bindemidler, har de noe lav bruddstyrke. Det kan derfor forekomme brutte tabletter i pakken. Dette mener vi er å foretrekke fremfor tilsetning av bindemidler. For å minimere forekomst av brutte tabletter anbefaler vi tablettene på halve størrelsen, 250mg, som du finner her.

Siden Chlorella, sammen med Spirulina, er det mest næringsrike naturen har å tilby, er de utmerkede bidrag i det daglige kostholdet! Er du opptatt av et sunt kosthold, mener vi at disse ikke er til å unngå. Vi foreslår derfor en kombinasjon av begge. Les gjerne mer om det her >>>

PS: Det er også mulig å abonnere på alle våre produkter. Abonnement kan du bestille her

Relaterte produkter