Advarsel Cookies brukes på dette området for å gi den beste brukeropplevelsen. Hvis du fortsetter, antar vi at du samtykker i å motta cookies fra dette nettstedet. OK

D-Mannose

Ønsker du i stedet et abonnement, bestiller du her

155,00 kr.
101970
På lager
+

D-Mannose

90 eller 180 kapsler à 500mg D-Mannose - egnet for veganere

• D-Mannose er en naturlig, enkel sukkerart som finnes i kroppen samt i flere ulike planter, trær, frukt og bær.

• D-Mannose er et 6-karbon sukker og en isomer av dekstrose. D-Mannose absorberes godt fra mage-tarmkanalen og transporteres av mannose-spesifikke transportører. D-Mannose brukes av kroppen for glykosylering av proteiner og fibroblastaktivitet. Det er tilstede i små mengder i blodet.

• Foreløpig forskning tyder på at d-mannose kan ha en effekt ved blærekatarr og urinveisinfeksjon (UVI). I så fall er det snakk om en antiadherende effekt der d-mannose molekyler fester seg til reseptorer på bakteriene slik at disse ikke kan holde seg fast i urinveienes slimhinner, og dermed skylles ut med urinen.

• Personer med en sjelden genetisk mangel på PMI, kjent som karbohydratfattig glykoproteinsyndrom type 1b, mister protein via tarmene, og har leversykdom, hypoglykemi og blodproppssykdommer. PMI-mangel eliminerer eller reduserer syntese av mannose 6-fosfat fra fruktose 6-fosfat. Et kosthold rik på d-mannose kan således være nyttig.

Aktive ingredienser pr kapsel
500mg D-Mannose.

Andre ingredienser
Hydroksypropylmetylcellulose (HPMC) kapsel, magnesiumstearat.

Anbefalt dagsdose
Voksne: 2-3 kapsler. 1 kapsel om gangen. Ved 2 kapsler; minst 10 timer mellom hvert inntak. Ved 3 kapsler; minst 6 timer mellom hvert inntak.

Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides.
Erstatter ikke et variert kosthold.
Lagres tørt, mørkt og utilgjengelig for barn.

Allergiinformasjon
Kan inneholde spor av nøtter.

Inntak av kosttilskudd bør generelt skje i samråd med lege. Dette gjelder især ved medisinbruk, under medisinsk tilsyn, samt for gravide og ammende.

Produsert i EU etter GMP standard og BS EN ISO 9001:2008 sertifisert kvalitetssikring. Disse produksjonsprosedyrene sikrer at grunnleggende produksjonspraksis og forutsetninger som er nødvendig for produktkvalitet og sikkerhet følges. Dette overgår det som kreves, slik at vi kan garantere et produkt av gjennomgående høy kvalitet.

PS: Det er også mulig å abonnere på alle våre produkter. Abonnement kan du bestille her