Advarsel Cookies brukes på dette området for å gi den beste brukeropplevelsen. Hvis du fortsetter, antar vi at du samtykker i å motta cookies fra dette nettstedet. OK

Grønnleppet musling

Ønsker du i stedet et abonnement, bestiller du her

155,00 kr.
101943
På lager
+

Naturi Grønnleppet musling

90 kapsler à 500mg ekstrakt av grønnleppet musling fra New Zealand.

Naturlig frysetørket ekstrakt, fremstilt av ferske muslinger fra New Zealand, med alle muslingens viktige bestanddeler bevart. Fra bærekraftige kolonier blir muslingene bearbeidet umiddelbart etter høsting for optimal bevaring av næringsstoffene.

Grønnleppet musling ble viet ekstra oppmerksomhet da det ble oppdaget at maorier ved kystnære områder, som har disse muslingene som en naturlig del av kostholdet, har færre leddproblemer enn de som bor i innlandet.

Grønnleppet musling inneholder mange næringsstoffer som er naturlige bestanddeler i leddene og essensielle byggesteiner som er avgjørende for stabilitet og elastisitet i sener og leddbånd, samt for leddbruskens støtdempende funksjon.

Over 140,000 tonn med grønnleppet musling produseres årlig i New Zealand hvorav eksporten utgjør ca 34,000 tonn. Dette er en viktig del av New Zealands økonomi og som følge av dette har de en av verdens strengeste standarder for kvalitet. Grønnleppet musling ligner på blåskjellene langs norges kyst, men har et mørkt brunt/gønt skall og kan bli så lang som 24 cm.

Selv om det er formulert for menneskelig konsum, er det vanlig å gi det til kjæledyr og spesielt til hunder.

Ekstrakt av grønnleppet musling er aller mest brukt for følgende:
• Lindring av ømme og stive ledd
• Bidra til smidigere og mer bevegelige ledd
Forhindre skader i sener og ledd ved hard trening
Støtte normal funksjon i leddkapsler, sener og leddbånd
Styrke leddbrusken, som fungerer som støtdemper, for å motvirke bl.a sportsskader
• Lindring av lette astmatiske plager
NB: Dette er generelle beskrivelser av dens moderne og tradisjonelle anvendelse og ikke en påstand om at den vil gi alle disse virkningene.

Aktive ingredienser pr kapsel:
500mg ekstrakt av grønnleppet musling

Andre ingredienser:
HPMC vegetabilsk kapsel.

Anbefalt dagsdose:
En kapsel sammen med mat.
Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Erstatter ikke et variert kosthold.

Forsiktighetsregler:
Inntak av kosttilskudd bør generelt skje i samråd med lege. Dette gjelder især ved medisinbruk, under medisinsk tilsyn samt for gravide og ammende. Skal ikke inntas av fiske- og/eller skalldyrallergikere.

Produsert i EU etter GMP standard og BS EN ISO 9001:2008 sertifisert kvalitetssikring. Kun de fineste råvarer er benyttet.


PS: Det er også mulig å abonnere på alle våre produkter. Abonnement kan du bestille her

Relaterte produkter