Advarsel Cookies brukes på dette området for å gi den beste brukeropplevelsen. Hvis du fortsetter, antar vi at du samtykker i å motta cookies fra dette nettstedet. OK

Gurkemeie

Ønsker du i stedet et abonnement, bestiller du her

155,00 kr.
7090053600237
På lager
+

Naturi Gurkemeie

60 kapsler à 500mg. Standardisert til å inneholde 95% kurkuminoider.

Gurkemeie 95 er formulert til å gi et standardisert innehold av 95% kurkuminoider, som er kraftige antioksidanter som finnes i gurkemeie roten. Kurkuminoidene er fenolforbindelser, de virksomme stoffene, som også gir gurkemeie dens gule farge. Piperin, fra svart pepper, er tilsatt for økt absorpsjon.

Forskning har vist at kurkuminoider blir raskt nedbrutt av magesyre og svært lite ender opp i blodstrømmen, med mindre den er beskyttet mot syren. Våre kapsler er derfor enterodrasjerte (enterokapsler). Dette sørger for at curcuminoidene unngår å bli degradert i det meget sure miljøet i magesekken og i stedet frigitt i tarmen, der det blir tatt opp i blodet.

Gurkemeie er en flerårig plante som hører til i ingefærfamilien og stammer fra Sydøst Asia. I Kina og innen ayurvedisk medisin i India er gurkemeie tradisjonelt brukt for behandling av bl.a leddplager, betennelser, urinveisplager, fordøyelsesproblemer, leverforstyrrelser, lette menstruasjonssmerter samt stive og ømme muskler.

Gurkemeie er aller mest brukt for følgende:
• Støtte vedlikehold av sunne ledd
• Støtte et sunt immunsystem
• Støtte en sunn kolesterolbalanse
• Støtte en sunn lever- og galleblærefunksjon
• Støtte en sunn fordøyelseskanal
• Støtte et sunt sirkulasjonssystem
NB: Dette er generelle beskrivelser av gurkemeiens moderne og tradisjonelle anvendelse og ikke en påstand om at den vil gi alle disse virkningene.

Aktive ingredienser pr kapsel:
500mg gurkemeie (standardisert til minimum 95% kurkuminoider) og 5mg piperin (fra svart pepper ekstrakt).

Andre ingredienser:
DRcaps® (syrebestandig HPMC vegetabilsk kapsel for forsinket frigjøring av aktive ingredienser), brunrismel og magnesiumstearat.

Anbefalt dagsdose:
En til to kapsler rett i forkant av et måltid. Svelg kapslene med vann.
Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Erstatter ikke et variert kosthold.

Forsiktighetsregler:
Inntak av kosttilskudd bør generelt skje i samråd med lege. Dette gjelder især ved medisinbruk, under medisinsk tilsyn samt for gravide og ammende.

DRcaps®
Siden curcuminoider blir raskt nedbrutt av magesyre er de innkapslet i DRcaps®, en vegetabilsk og syrebestandig HPMC kapsel utviklet for å forsinke frigivelsen av innholdet. Dette beskytter curcuminoidene fra nedbryting i magesekken, frigjør dem direkte inn i tarmen og øker dermed effektiviteten.

Produsert i EU etter GMP standard og BS EN ISO 9001:2008 sertifisert kvalitetssikring. Kun de fineste råvarer er benyttet.

PS: Det er også mulig å abonnere på alle våre produkter. Abonnement kan du bestille her

Relaterte produkter