Advarsel Cookies brukes på dette området for å gi den beste brukeropplevelsen. Hvis du fortsetter, antar vi at du samtykker i å motta cookies fra dette nettstedet. OK

Kollagen Pro

Ønsker du i stedet et abonnement, bestiller du her

140,00 kr.
102009
På lager
+

Kollagen Pro - for ledd, hud og hår

60 kapsler med kollagen, hyaluronsyre, vitaminer og naturlig jod

Naticol® type 1 kollagenpeptider
• Kollagen fra fisk som er produsert ved enzymatisk hydrolyse, en skånsom enzymatisk prosess som sikrer økt effektivitet og en unik aminosyreprofil.
• Det er en blanding av peptider med forskjellige molekylvekter, inkludert dipeptider og tripeptider.
• Biotilgjengelighet: Naticol® gir hensiktsmessige aminosyrer som utgjør kollagenet i kroppen. Den lave molekylvekten tillater absorpsjon i blodomløpet etter fordøyelsen.
• Bærekraft: Naticol® er laget av skinn fra fisk som ellers ville bli kastet i fileteringsprosessen.
• Kvalitet og sporbarhet: Naticol® produseres i Europa under ISO 9001 og ISO 22000 standarder.
• Sikkerhet: Den ioniske demineraliseringen og filtreringene sikrer maksimal renhet og en høy kollagenkonsentrasjon (98% - 99% på tørrstoffbasis). Sterilisering garanterer et bakteriefritt produkt.

Hyaluronsyre
• Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen, har en stor fuktbindende evne og danner en gelelignende substans. Denne fungerer som et smøremiddel og støtdempende fyllmateriale mellom de elastiske fibrene i huden, kollagenet, elastinet, ledd, lunger og muskler. Det er en viktig bestanddel i leddvæsken i alle ledd som gir smøring og demping i et friskt og normalt ledd slik at det beveger seg med minst mulig friksjon. I tillegg gir leddvæsken støtdemping under aktivitet og gir beskyttelse for leddet mot skader.
• Hyaluronsyre binder mer vann i huden enn noen annen fuktighetsfaktor, og har derfor en helt unik evne til å øke hudens fuktighetsnivå. 50% av kroppens totale mengde hyaluronsyre finnes i huden, først og fremst i underhuden. Der har den som oppgave å opprettholde hudens fuktbalanse, struktur, elastisitet, fylde og sunnhet. Mangel på hyaluronsyre gjør blant annet at huden mister elastisitet, blir tørrere og at rynker blir tydeligere.
• Hyaluronsyre er en viktig bestanddel også i øyets glasslegeme (Corpus vitreum), en geléaktig væske som fyller rommet mellom netthinnen og linsen.
• En gjennomsnittlig person på 70 kg har ca 15 gram hyaluronsyre i kroppen. En tredjedel av dette brytes ned og reproduseres daglig i en syklus som gjør at hyaluronsyrens kvalitet opprettholdes. Reproduksjonen avtar med alderen, noe som bl.a merkes ved at leddene kjennes stivere og huden mister volum. Hyaluronsyre brytes raskt ned av frie radikaler, UV-lys og enzymet hyaluronidase.
• Hyaluronsyren i Kollagen Pro er naturlig fremstilt ved mikrobiell fermentering av den sikre bakteriestammen Bacillus subtilis for å sikre optimal opptak og virkning. Til tross for navnet er ikke hyaluronsyre en syre, men en type sukkerart som kalles glykosaminoglukan.

PureSea® - en naturlig og overlegen kilde til jod
• Teamet bak PureSea® består av forskere innen molekylær biovitenskap og marin akvakultur, samt marinbiolog, ernæringsfysiolog, makrobiotisk helsevernrådgiver og marin fykolog. De har svært god kunnskap om tangartene og deres jodnivåer. PureSea® består av spesifikt utvalgte og bærekraftige tangarter som er godt egnet til å gi en naturlig jodkilde.
• Forskning viser at deres tang frigjør jod mer langsomt, med lengre oppholdstid i kroppen sammenlignet med kunstige kilder (kaliumjodid), ofte brukt i tabletter og andre tilskudd. Dette er demonstrert i uavhengige kliniske studier.
• Tangens ernæringsmessige egenskaper endres avhengig av arten, innhøstingen, lokalisering og behandling. Den hebridiske Ascophyllum nodosum, som er kjernen i PureSea® varianten i Kollagen Pro, er bærekraftig høstet fra uberørte skotske farvann for å sikre høy kvalitet, og ved hjelp av deres internasjonal patenterte teknologi. Ingenting blir lagt til og ingenting blir tatt bort, et 100% rent og naturlig produkt.
• Med et stort spekter av mineraler, sporstoffer, vitaminer, aminosyrer og essensielle fettsyrer, er det jod som er nøkkelen i PureSea®. Selv en liten mengde PureSea® gir en ønsket mengde jod, med nivåer som også er innenfor forskrift om referanseinntak.
• Hver batch, produsert med våre egne internasjonale patenterte teknologier, er uavhengig testet for jodnivå. Videre tester vi hver batch ved hjelp av unik DNA-autentisering i uavhengige akkrediterte laboratorier, slik at du vet at du får nøyaktig det vi sier det er!

Vitamin C, biotin og jod
Vitamin C bidrar til bl.a normal kollagendannelse, som har betydning for normal funksjon av både ledd (brusk og knoker), blodkar, tannkjøtt, tenner og hud. Biotin og jod bidrar til å opprettholde normal hud. I tillegg bidrar biotin til å opprettholde normalt hår.

PS: Ledd er strukturer som binder to knokler sammen. Knoklenes leddflater er kledd med hyalin brusk.

• Kollagen har et naturlig innhold av glukosamin, kondroitin og følgende 20 aminosyrer: alanin, arginin, asparaginsyre, glutaminsyre, glycin, histidin, hydroksylysin, hydroksyprolin, isoleucin, lysin, leucin, cystein, tryptofan, metionin, fenylalanin, prolin, serin, treonin, tyrosin og valin.

Innhold av aktive ingredienser pr 1 stk kapsel:
Naticol® Kollagen type 1 500mg **
Hyaluronsyre 50mg **
PureSea® Ascophyllum nodosum
- derav naturlig jod
50mg
33µg
**
22%*
Vitamin C (L-askorbinsyre) 20mg 25%*
Vitamin E (D-alfa-tokoferylsyresuksinat) 5mg 42%*
Biotin (D-biotin) 900µg 1800%*
 * = prosent av referanseverdi     ** = referanseverdi ikke fastsatt


Andre ingredienser:

Hydroksypropylmetylcellulose (HPMC) kapsel.

Anbefalt dagsdose:
1 kapsel, sammen med mat og vann.

Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides.
Erstatter ikke et variert kosthold.
Lagres tørt, mørkt og utilgjengelig for barn.

Forsiktighetsregler:
Inntak av kosttilskudd bør skje i samråd med lege. Gjelder især ved medisinbruk, under medisinsk tilsyn samt for gravide og ammende.

Allergiinformasjon:
Kan inneholde spor av nøtter.

Produsert i EU etter GMP standard og BS EN ISO 9001:2008 sertifisert kvalitetssikring. Disse produksjonsprosedyrene sikrer at grunnleggende produksjonspraksis og forutsetninger som er nødvendig for produktkvalitet og sikkerhet følges. Dette overgår det som kreves, slik at vi kan garantere et produkt av gjennomgående høy kvalitet.

PS: Det er også mulig å abonnere på alle våre produkter. Abonnement kan du bestille her

Relaterte produkter