Advarsel Cookies brukes på dette området for å gi den beste brukeropplevelsen. Hvis du fortsetter, antar vi at du samtykker i å motta cookies fra dette nettstedet. OK

Kollagen type 1 & 2

Ønsker du i stedet et abonnement, bestiller du her

110,00 kr.
101946
På lager
+

Kollagen type 1 & 2 - den aller beste for både hud og ledd!

60 kapsler à 600mg hydrolysert marint kollagen

Et naturlig tilskudd med kollagen type 1 & 2 av høyeste kvalitet, optimalisert for høy opptakelighet. Hydrolysert marint kollagen er den form som har blitt brukt mest i forskning for påvisning av effekter på hud, ben og vev.

Vi garanterer kollagen av uovertruffen kvalitet, til Norges laveste pris

Kollagen er det viktigste proteinet i kroppens bindevev og utgjør alene ca 25% av den totale proteinvekten. Den har høy strekkfasthet og er den viktigste bestanddelen i ledd, sener, brusk og bein. Kollagen er viktig for hudens styrke og nedbrytning av kollagen ved aldring fører til rynker.

De to vanligste typene kollagen er:
• Type 1: Finnes i hele kroppen, unntatt i bruskvevet, og utgjør ca 90% av all kollagenet i menneskekroppen. Den er ansvarlig for bl.a sunn hud, sener, hår, negler, kar, organer og bein.
• Type 2: Den viktigste komponenten i brusk og leddvæske og er viktig for opprettholdelse av sunne og smertefrie ledd. Ca 70% av all leddvæske og brusk i leddene er kollagen.

Det antas at kroppen, fra en alder av 25 år, mister kollagen med en hastighet på 1,5% pr år. Dvs et tap av kollagen på 15% i en alder av 35 og 30% i en alder av 45. Det er da man begynner å merke endringer i hudens elastisitet og struktur.

Hvorfor marint kollagen hydrolysat?
• Høy biotilgjengelighet sørger for at en stor andel av et kollagenet faktisk absorberes i kroppen.
• Problemet med kollagenmolekyler er at de er store, så med mindre de har blitt hydrolysert, er de rett og slett for store til å bli absorbert av kroppen.
• Naturi hydrolysert kollagen absorberes raskt inn i kroppen og kan gjøre nytte der hvor de trengs.

Kollagen har et naturlig innhold av glukosamin, kondroitin og følgende 20 aminosyrer: alanin, arginin, asparaginsyre, glutaminsyre, glycin, histidin, hydroksylysin, hydroksyprolin, isoleucin, lysin, leucin, cystein, tryptofan, metionin, fenylalanin, prolin, serin, treonin, tyrosin og valin.

Vitamin C
Vi har tilsatt en liten mengde vitamin C siden den bidrar til bl.a normal kollagendannelse, som har betydning for normal funksjon av både blodkar, knokler, brusk, tannkjøtt, tenner og hud.

Aktive ingredienser pr kapsel:
600mg hydrolysert marin kollagen type 1 & 2 (fra fisk), 12mg vitamin C fra askorbinsyre (15% av referanseverdi).

Andre ingredienser:
Hydroksypropylmetylcellulose (HPMC) kapsel, magnesiumstearat.

Anbefalt dagsdose:
1 til 2 kapsler. Inntil 4 kapsler ved særlig behov. Inntas minst 30 minutter før et måltid. Drikk minst 1 dl vann pr kapsel.
Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Erstatter ikke et variert kosthold.

Forsiktighetsregler:
Inntak av kosttilskudd bør generelt skje i samråd med lege. Dette gjelder især ved medisinbruk, under medisinsk tilsyn samt for gravide og ammende.

Produsert i EU etter GMP standard og BS EN ISO 9001:2008 sertifisert kvalitetssikring. Kun de fineste råvarer er benyttet.


PS: Det er også mulig å abonnere på alle våre produkter. Abonnement kan du bestille her

Relaterte produkter