Advarsel Cookies brukes på dette området for å gi den beste brukeropplevelsen. Hvis du fortsetter, antar vi at du samtykker i å motta cookies fra dette nettstedet. OK

KSM-66 Ashwagandha

Ønsker du i stedet et abonnement, bestiller du her

195,00 kr.
102010
På lager
+

KSM-66 Ashwagandha - markedets kraftigste

NB! Høydose: 90 stk 500mg kapsler pr boks (tilsvarer 150 stk 300mg kapsler)

Egnet for laktovegetarianere

KSM-66 produksjon
KSM-66 produksjon video
Denne videoen gir et raskt glimt av hvordan KSM-66 blir dyrket i selskapseide felt og produsert i topp moderne produksjonsanlegg.

Ashwagandha dokumentar
Ashwagandha dokumentar video
Denne videodokumentaren viser hvordan tradisjonell kunnskap om ashwagandha oppfyller dagens produksjons- og sporbarhetsstandarder, og gir løsninger på globale helseutfordringer.

Markedets høyeste konsentrasjon
KSM-66 er standardisert til et innhold av minimum 5% withanolider, den høyeste konsentrasjonen av alle Ashwagandha rotekstrakter som er på markedet i dag.

Alle naturlige bestanddeler beholdt i sin opprinnelige balanse
Full spektrum ekstrakt fra økologisk dyrket Ashwagandha rot med absolutt alle de opprinnelige og aktive komponentene til stede i deres naturlige mengder. Det antas at effekten av ashwagandha-urten er resultat av en kompleks blanding av ulike komponenter.

Klinisk dokumentert
KSM-66 er, av alle ashwagandha rotekstrakter, den med mest omfattende forskningsstudier. Kliniske studier viser til at de adaptogene egenskapene kan bidra til bl.a følgende:
• Redusere stress, angst, kortisolnivå og stressrelatert mattrang.
• Fremme forbedret minne og kognitiv funksjon.
• Fremme utholdenhet, styrke, muskelmasse og redusere musklenes restitusjonstid ved trening.
• Forbedre seksuell ytelse helse både hos menn og kvinner.
• Mer overskudd og lettere innsovning.

Ayurveda
• Ashwagandha blir referert til som “Prinsen av urter” i Ayurveda innen naturlig helbredelse for dens et imponerende spekter av terapeutiske virkninger. Den er benyttet i over 3000 år for bl.a å fremme balanse i kroppen, lindre stress, øke energinivået og forbedre konsentrasjonen. Det er en adaptogen urt som hjelper kroppen til å tilpasse seg til stressende forhold.
• Ashwagandha er en av få urter med betydelig effekt på både psykologiske og fysiologiske aspekter ved menneskelig funksjon.
• Ashwagandha omtales også som vinterkirsebær og indisk ginseng. Grunnen til at urten kalles indisk ginseng er at den i Ayurveda brukes omtrent på samme måten som ginseng, men den har bl.a. en beroligende effekt i stedet for ginsengens stimulerende effekt, noe som passer bedre for mange, deriblant unge. Den antas også å være bedre egnet til langtidsbruk.

Nøytral smak
KSM-66 er ikke bitter som andre ekstrakter med ashwagandha, noe som gjør det til et utmerket valg for bruk i mat og drikke.

Naturlig og unik
• KSM-66 produseres ved å bruke en førsteklasses, unik ekstraksjonsprosess, basert på “grønn kjemi” prinsipper, uten bruk av alkohol eller syntetiske løsningsmidler.
• KSM-66s ekstraksjonsprosess innebærer å forhåndsbehandle ashwagandha-røttene med melk. Av denne grunn inneholder den melkebestanddeler. Slik forbehandling stemmer overens med prosessen beskrevet av tradisjonelle ayurveda helbredere og tekster. Imidlertid skalerer ikke den tradisjonelle prosessen særlig bra. Ixoreal Biomeds har tatt denne tradisjonelle metoden og foredlet den sterkt, slik at de produserer ashwagandha av høyeste kvalitet på en skalerbar måte ved å kombinere det tradisjonelle med det moderne. I den ligger Ixoreals Biomeds "hemmelige saus", en meget proprietær prosess som det tok 14 år å utvikle og implementere. Forbehandlingen av melk er viktig i ekstraksjonsprosessen, fordi dette faktisk er det som fører til bevaring av både hydrofile komponenter og lipofile komponenter i råroten, noe som igjen fører til et fullspektret ekstrakt av høy styrke.

KSM-66 unngår bruk av blader
• KSM-66 bruker kun røttene til ashwagandha-planten. Prisen på blader ofte er under 1/15 av prisen på røttene. Til tross for det, har Ixoreal Biomed holdt seg til sitt grunnleggende prinsipp om å bruke kun røtter.
• Både i uavhengige kliniske studier og i tusenvis av år med tradisjonell bruk, er roten den delen av planten som hovedsakelig brukes for adaptogene egenskaper og innvortes bruk. Det overveiende flertallet av publiserte kliniske studier i dag er på roten og ikke på bladet.
• Den primære bruken av blader var tradisjonelt for aktuelle behandlinger på huden ved forhold som forbrenninger eller karbunkler, ikke innvortes bruk.
• Bruken av røttene er på vesentlig bedre vitenskapelig fundament i form av menneskelig klinisk dokumentasjon og observasjonsperiode enn bruk av bladene.
• Dekningen av ashwagandha i oppslagsverk som farmakopeer er kun på røtter. Disse oppslagsverkene er United States Pharmacopoeia, British Pharmacopoeia, Indian Pharmacopoeia, Ayurvedic Pharmacopoeia, Indian Materia Medica, Health Canada-monografien og W.H.O. monografi. Blader er faktisk ikke en gang nevnt i noen av dem for terapeutisk anvendelse og inntak.
• Blader har riktignok et enda høyere innhold av den aktive komponeneten withanolid, men dessverre er innholdet av cytotiksisk Withaferin A høyt. Med KSM-66 rotekstrakt får man uansett tilstrekkelig med virkestoffer ved at man tilpasser riktig dosering. Dessuten inneholder den mer av de øvrige aktive komponentene fra urten.

KSM-66 er Ixoreal Biomeds ashwagandha-ekstrakt
Etter 14 år med forskning og utvikling, er KSM-66 det beste ashwagandha-ekstraktet på verdensmarkedet i den forstand at det er den høyeste konsentrasjonen fullspektrumsekstrakt som er tilgjengelig i dag. Et fullspektrum-ekstrakt er et ekstrakt som opprettholder balansen mellom de forskjellige bestanddelene som i den opprinnelige urten, uten å overrepresentere noen bestanddel. Effekten av ashwagandha-urten antas å være avledet fra en kompleks blanding av aktive bestanddeler. Alle bestanddelene må være til stede i sine naturlige proporsjoner, og det er derfor det er viktig at et ekstrakt er fullspektret. Å produsere et fullspektret ekstrakt med høy konsentrasjon er imidlertid teknologisk utfordrende. Bare Ixoreal Biomeds har, etter mange år med forskning og utvikling, klart å skape en prosess som overvinner disse utfordringene. Overbevist om at essensen av ashwagandha-roten kunne trekkes ut uten å miste sin styrke, dedikerte vitenskapsteamet seg til å lære nyansene i plantekjemi og gjorde det ingen var i stand til å oppnå før dette. Med "grønn kjemi" behandling lyktes de å helhetlig trekke ut all rotens essens og samtidig bevare dens naturlige helbredende styrke.

Sertifiseringer
KSM-66 og dets produksjon har gjennomgått de mest omfattende inspeksjoner og sikkerhetsvurderinger i sin bransje for merkene til GMP (USP, NSF, NPA-UL, WHO), 100% USDA økologisk, GMO-fri (GMO-fri prosjekt bekreftet), Glutenfri (av GFCO), BSCG-medikamentfri, Kosher, Halal, HACCP og flere andre.

Prisbelønnet
For flere av faktorene nevnt ovenfor, ble KSM-66 tildelt "Årets sportsernæringsingrediens" av The NutraIngredients Asia 2018, mottakeren av “SFE-Herbal Industry Leader Award” 2016, Frost & Sullivan 2014 “Produktinnovasjon i Botanicals” - prisen, ”Best Botanical Ingredient” - prisen for 2013 på Natural Products Expo West og ”Innovative Ingredient of the Year” - prisen for 2012 på Panacea.

Ashwagandha er en liten, treaktig busk i Solanaceae familien
Den vokser til ca 60 cm i høyden. Den finnes i stor utstrekning i India samt i noen deler av Middelhavet og Afrika. Som et resultat av dette vidtfavnende habitat, er det betydelige morfologiske og kjemotypiske variasjoner i lokale arter. Imidlertid er røttenes fytoaktivitet i både den ville og den dyrkede arten den samme.

KSM-66 er GRAS-bekreftet, laktovegetarisk, trygg og hyllestabil.

Aktiv ingrediens pr dagsdose 1 kapsel 2 kapsler
KSM-66 Ashwagandha rot ekstrakt (Withania somnifera) med minimum 5% withanolider. 500mg* 1,000mg*
* Referanseverdi er ikke fastsatt

Andre ingredienser
Rismel og hydroksypropylmetylcellulose (HPMC) kapsel.

Anbefalt dagsdose
1 til 2 kapsler. Inntas sammen med mat og drikke.

Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides.
Erstatter ikke et variert kosthold.
Lagres tørt, mørkt og utilgjengelig for barn.

Inntak av kosttilskudd bør generelt skje i samråd med lege. Dette gjelder især ved medisinbruk, under medisinsk tilsyn samt for gravide og ammende.

Produsert i EU etter GMP standard og BS EN ISO 9001:2008 sertifisert kvalitetssikring. Disse produksjonsprosedyrene sikrer at grunnleggende produksjonspraksis og forutsetninger som er nødvendig for produktkvalitet og sikkerhet følges. Dette overgår det som kreves, slik at vi kan garantere et produkt av gjennomgående høy kvalitet.

PS: Det er også mulig å abonnere på alle våre produkter. Abonnement kan du bestille her

KSM-66 Ashwagandha For Stress And Anxiety

KSM-66 Ashwagandha For Stress And Anxiety

A prospective, randomized double-blind, placebo-controlled study of safety and efficacy of a high-concentration full-spectrum extract of Ashwagandha root in reducing stress and anxiety in adults. Chandrasekhar, K., Kapoor, J., & Anishetty, S. (2012). Indian journal of psychological medicine, 34(3), 255.

Results: The treatment group that was given the high-concentration full-spectrum Ashwagandha root extract exhibited a significant reduction (P<0.0001) in scores on all the stress-assessment scales on Day 60, relative to the placebo group. The serum cortisol levels were substantially reduced (P=0.0006) in the Ashwagandha group, relative to the placebo group. The adverse effects were mild in nature and were comparable in both the groups. No serious adverse events were reported.

Conclusion: The findings of this study suggest that a high-concentration full-spectrum Ashwagandha root extract safely and effectively improves an individual’s resistance towards stress and thereby improves self-assessed quality of life.

Relaterte produkter