Advarsel Cookies brukes på dette området for å gi den beste brukeropplevelsen. Hvis du fortsetter, antar vi at du samtykker i å motta cookies fra dette nettstedet. OK

Naturens multivitamin (kapsler)

Ønsker du i stedet et abonnement, bestiller du her

205,00 kr.
101934
På lager
+

Naturens multivitamin - Høykonsentrert næring rett fra naturen

100 kapsler à 550mg pulver av 14 naturlige ingredienser.
PS: Naturens multivitamin i pulverform finner du her

Naturens multivitamin er et 100% naturlig vitamin- og mineralkompleks med vekster fra land og sjø i pulverisert form. Et naturlig spekter av næringsstoffer fra 14 ulike urter, grønnsaker, frukt, bær, korn og alger av høyeste kvalitet - sammensatt i en optimal balanse. De ferske råvarene er minimalt bearbeidet og skånsomt behandlet for optimal bevaring av verdifulle næringsstoffer.

Naturens multivitamin gir deg det meste du trenger av de daglige vitaminer, mineraler og øvrige næringsstoffer. Naturlig mat har høy biotilgjengelighet og kroppen vil absorbere næringsstoffene langt bedre enn fra kunstig sammensatte vitaminer og mineraler.

Bygg og pre-spiret bygg
Næringsinnholdet i bygg er godt dokumentert med forskningsartikler fra institutter og universiteter over hele verden. Dr Yoshihide Hagiwara fra Hagiwara Institute of Health i Japan testet 150 ulike planter i løpet av en 13 års periode, og skrev i sammendraget: "Bygg er den mest utmerkede kilden til næringsstoffer som kroppen trenger for vekst, reparasjon og trivsel". I tillegg til bl.a. klorofyll, vitaminer, mineraler, aminosyrer og naturlige enzymer, er pre-spiret bygg spesielt rik på beta-glukaner.

Hvetegress
Som med pre-spiret bygg, er hvetegress meget rik på klorofyll, næringsstoffer, vitaminer, mineraler, enzymer og løselig fiber.

Spirulina & Tang (Seagreens® Ascophyllum)
Disse sjøplanter og alger tilfører et sørdeles stort omfang av bl.a vitaminer, mineraler, sporstoffer og aminosyrer.

Grønn te
Innholder bl.a antioksidanter av typen polyfenoler og kan ha en viss oppkvikkende effekt.

Blåbær, sitronskall, gulrot, rødbeter og spinat
Disse er inkludert for å bidra til denne "alt-i-ett" næringsrike formelen med sine vitaminer, mineraler, sporstoffer, enzymer og naturlig kostfiber.

Løvetannrot
Inneholder tarxacin, et bitterstoff som antas å være den viktigste komponenten. Har en lang tradisjon innen folkemedisnen i Europa og Asia. Bruksområdene er bl.a for å stimulere utskillelse av magesyre, spytt og galle, samt for beskyttelse av leveren og for en lett vanndrivende effekt.
NB: Dette er generelle beskrivelser av dens moderne og tradisjonelle anvendelse og ikke en påstand om at den vil gi alle disse virkningene.

Gurkemeie
En flerårig plante som hører til i ingefærfamilien og stammer fra Sydøst Asia. Gurkemeie er en velutprøvd antioksidant og er i Kina og innen ayurvedisk medisin i India tradisjonelt brukt for behandling av bl.a leddplager, betennelser, urinveisplager, fordøyelsesproblemer, leverforstyrrelser, lette menstruasjonssmerter samt stive og ømme muskler.
NB: Dette er generelle beskrivelser av dens moderne og tradisjonelle anvendelse og ikke en påstand om at den vil gi alle disse virkningene.

Alfalfa
Rik på klorofyll, vitaminer, mineraler og inneholder 8 essensielle enzymer inkludert amylase, koagulase, invertase, emulsin , peroksidase, lipase, pektinase og protase.

Aktive ingredienser:
Pre-spiret bygg, hvetegress, byggress, spirulina, rødbeter, tang, løvetannrot, gurkemeie, grønn te, blåbær, gulrot, sitronskall, spinat, alfalfa. Totalt 550mg pr kapsel.

Andre ingredienser:
HPMC vegetabilsk kapsel.

Anbefalt dagsdose:
1 til 3 kapsler opptil 3 ganger pr dag, på tom mage eller i forkant av et måltid. Drikk minimum ½ dl væske pr 2 kapsler. Det er best å innta Naturens multivitamin på tom mage før frokost og en gang til før middag.
Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Erstatter ikke et variert kosthold.

Forsiktighetsregler:
Naturens multivitamin regnes ikke som et kosttilskudd, men siden den naturlige maten er i høykonsentrert form, henviser vi til samme anbefalinger og advarsler som for kosttilskudd. Inntak av kosttilskudd bør generelt skje i samråd med lege. Dette gjelder især ved medisinbruk, under medisinsk tilsyn samt for gravide og ammende.

Produsert i EU etter GMP standard og BS EN ISO 9001:2008 sertifisert kvalitetssikring. Kun de fineste råvarer er benyttet.

Allergiinformasjon:
Inneholder ingen kjente stoffer som forårsaker allergi eller intoleranse som ingrediens. Det er en liten mulighet for krysskontaminering av gluten. Dette er i henhold til listen over allergener i vedlegg IIIa av direktiv 2007/68/EF. Uttalelsen er basert på opplysninger fra produsenten av produktet. Byggress og hvetegress i sin rene form anses som glutenfri, men frøene inneholder gluten. Dersom noe av det innhøstede gresset allerede skulle ha begynt å produsere frø, så kan det bestemte partiet være eksponert for gluten. Vårt byggress og hvetegress er av god kvalitet, fra respekterte kilder og faren for gluten er minimal. Vi anbefaler likevel de med cøliaki å unngå Naturens multivitamin.


PS: Det er også mulig å abonnere på alle våre produkter. Abonnement kan du bestille her

Relaterte produkter