Advarsel Cookies brukes på dette området for å gi den beste brukeropplevelsen. Hvis du fortsetter, antar vi at du samtykker i å motta cookies fra dette nettstedet. OK

Naturens multivitamin (pulver)

Ønsker du i stedet et abonnement, bestiller du her

345,00 kr.
101933
På lager
+

Naturens multivitamin - Høykonsentrert næring rett fra naturen

300 gram pulver av 15 naturlige ingredienser.

PS: Naturens multivitamin i kapsler finner du her

En vellykket blanding, både smaks- og næringsmessig

Naturens multivitamin er et 100% naturlig vitamin- og mineralkompleks med vekster fra land og sjø i pulverisert form. Et naturlig spekter av næringsstoffer fra 15 ulike urter, grønnsaker, frukt, bær, korn, frø og alger av høyeste kvalitet - sammensatt i en optimal balanse. De ferske råvarene er minimalt bearbeidet og skånsomt behandlet for optimal bevaring av verdifulle næringsstoffer.

Naturens multivitamin gir deg det meste du trenger av de daglige vitaminer, mineraler og øvrige næringsstoffer. Naturlig mat har høy biotilgjengelighet og kroppen vil absorbere næringsstoffene langt bedre enn fra kunstig sammensatte vitaminer og mineraler.

Bygg og pre-spiret bygg
Næringsinnholdet i bygg er godt dokumentert med forskningsartikler fra institutter og universiteter over hele verden. Dr Yoshihide Hagiwara fra Hagiwara Institute of Health i Japan testet 150 ulike planter i løpet av en 13 års periode, og skrev i sammendraget: "Bygg er den mest utmerkede kilden til næringsstoffer som kroppen trenger for vekst, reparasjon og trivsel". I tillegg til bl.a. klorofyll, vitaminer, mineraler, aminosyrer og naturlige enzymer, er pre-spiret bygg spesielt rik på beta-glukaner.

Hvetegress
Som med pre-spiret bygg, er hvetegress meget rik på klorofyll, næringsstoffer, vitaminer, mineraler, enzymer og løselig fiber.

Quinoa
Dette kornet har et høyt proteininnhold og er tilsatt for å støtte den totale aminosyreprofilen.

Spirulina & Tang (Seagreens® Ascophyllum)
Disse sjøplanter og alger tilfører et sørdeles stort omfang av bl.a vitaminer, mineraler, sporstoffer og aminosyrer.

Acai bær
Et søramerikansk bær, svært rik på antioksidanter og fiber.

Blåbær, sitronskall, eple, gulrot og spinat
Disse er inkludert for å bidra til denne "alt-i-ett" næringsrike formelen med sine vitaminer, mineraler, sporstoffer, enzymer og naturlig kostfiber.

Gurkemeie
En flerårig plante som hører til i ingefærfamilien og stammer fra Sydøst Asia. Gurkemeie er en velutprøvd antioksidant og er i Kina og innen ayurvedisk medisin i India tradisjonelt brukt for behandling av bl.a leddplager, betennelser, urinveisplager, fordøyelsesproblemer, leverforstyrrelser, lette menstruasjonssmerter samt stive og ømme muskler.
NB: Dette er generelle beskrivelser av dens moderne og tradisjonelle anvendelse og ikke en påstand om at den vil gi alle disse virkningene.

Linfrø
Rik på omega-3 fettsyrer (ALA) og lignaner.

Alfalfa
Rik på klorofyll, vitaminer, mineraler og inneholder 8 essensielle enzymer inkludert amylase, koagulase, invertase, emulsin, peroksidase, lipase, pektinase og protase.

Ingredienser:
Pre-spiret bygg, hvetegress, byggress, spirulina, quinoa, tang, acaibær, gurkemeie, linfrø, eple, blåbær, gulrøtter, sitronskall, spinat og alfalfa.

Anbefalt dagsdose:
1 til 3 måleskjeer, inntil 2 ganger pr dag, på tom mage eller i forkant av et måltid. 1 strøken måleskje tilsvarer ca 7,5 gram pulver. Måleskje er inkludert. Bland med vann, fruktjus, soyamelk, rismelk, grønnsaksjus eller annen drikke. Fin og smakfull som smoothie. Kan også tilsettes proteinpulver. Det er best å innta Naturens multivitamin på tom mage før frokost og en gang til før middag.
Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Erstatter ikke et variert kosthold.

Forsiktighetsregler:
Naturens multivitamin regnes ikke som et kosttilskudd, men siden den naturlige maten er i høykonsentrert form, henviser vi til samme anbefalinger og advarsler som for kosttilskudd. Inntak av kosttilskudd bør generelt skje i samråd med lege. Dette gjelder især ved medisinbruk, under medisinsk tilsyn samt for gravide og ammende.

Produsert i EU etter GMP standard og BS EN ISO 9001:2008 sertifisert kvalitetssikring. Kun de fineste råvarer er benyttet.

Allergiinformasjon:
Inneholder ingen kjente stoffer som forårsaker allergi eller intoleranse som ingrediens. Det er en liten mulighet for krysskontaminering av gluten. Dette er i henhold til listen over allergener i vedlegg IIIa av direktiv 2007/68/EF. Uttalelsen er basert på opplysninger fra produsenten av produktet. Byggress og hvetegress i sin rene form anses som glutenfri, men frøene inneholder gluten. Dersom noe av det innhøstede gresset allerede skulle ha begynt å produsere frø, så kan det bestemte partiet være eksponert for gluten. Vårt byggress og hvetegress er av god kvalitet, fra respekterte kilder og faren for gluten er minimal. Vi anbefaler likevel de med cøliaki å unngå Naturens multivitamin.


PS: Det er også mulig å abonnere på alle våre produkter. Abonnement kan du bestille her

Relaterte produkter