Advarsel Cookies brukes på dette området for å gi den beste brukeropplevelsen. Hvis du fortsetter, antar vi at du samtykker i å motta cookies fra dette nettstedet. OK

Opti3 & VegVit

Ønsker du i stedet et abonnement, bestiller du her

350,00 kr.
101986+101987
På lager
+

Opti3 & VegVit - kjøp samlet
En ideèll kombinasjon for veganere og vegetarianere, men også velegnet for de fleste med animalske innslag i kosten
 

Opti3 omega-3Opti3 (60 kapsler)
Vegansk omega-3 direkte fra algene 
Med DHA, EPA & DPA fettsyrer
VegVitVegVit (90 tabletter)
Vegansk vitamin- og mineraltilskudd
35 aktive ingredienser med høy bioaktivitet


VegVit

VegVit

• Et unikt multivitamin- og mineraltilskudd, spesielt utviklet for å gi optimal absorpsjon og bioaktivitet.

• 35 aktive ingredienser, derav 26 ulike vitaminer og mineraler.

• Inneholder bl.a vitamin K2, lutein, q10, vitamin D3 fra lav. 

• Høyt innhold av vitamin B12 - spesielt gunstig for veganere, vegetarianere og andre med behov for ekstra tilskudd.

• VegVit-formelen ble utviklet etter flere års forskning, blant annet ved å utnytte de aller nyeste kliniske forsøkene og påstandene underlagt den europeiske mattilsynsmyndigheten (European Food Safety Authority). Resultatet er en balansert og optimalisert formel med vitaminer, mineraler og andre nyttige næringsstoffer.

Absorbsjon og bioaktivitet
Det enkle faktum er at vitaminer og mineraler må være i riktig form og kombinasjoner for å bli effektivt absorbert av kroppen. Vår VegVit er utviklet for å være det vi mener er det optimale- og dermed det aller beste multivitamin- og mineraltilskuddet. Formelen har blitt utviklet veldig nøye for å sikre at dette er tilfelle for hver eneste komponent.

Mineral aminosyrekelater
En sentral del av vår formel er bruk av avanserte mineralkelater, med omfattende forskning som viser deres overlegne absorpsjon og bioaktivitet. Albion Minerals, verdensledende innen mineralernæring, står bak utviklingen og produksjonen av disse mineralene i VegVit som er bundet til aminosyrer.

100% vegansk vitamin D3
I motsetning til vegansk vitamin D2 (ergokalsiferol), med begrenset opptak i kroppen, inneholder VegVit også et unikt vegansk vitamin D3 (kolekalsiferol) fra en spesiell type lav. Lav er små unike plantearter som består av en symbiose mellom en sopp og alger. Dette gir dem unike egenskaper, som overlevelse i ekstreme klimaer og en evne til å vokse og akkumulere høye nivåer av nyttige næringsstoffer, inkludert vitamin D3. Det finnes mange ulike lav-arter, og vår vitamin D3 kommer fra en nøye utvalgt stamme som er spesielt rik på vitamin D3. Dette er virkelig unikt for de som følger en vegansk diett.

Vitamin B12 som cyanokobalamin
Cyanokobalamin kan omdannes til andre former for vitamin B12. Når du tar cyanokobalamin, kan den omdannes til begge de aktive formene av vitamin B12, metylkobalamin og adenosylkobalamin. Det er en viss interkonvertering mellom disse to aktive formene, men konvertering fra cyanokobalamin til begge disse formene er mest effektiv. Også adenosylcobalamin er viktig for mange aspekter av helsen. Den er involvert i stoffskiftet av fett og aminosyrer, samt dannelsen av myelin, et fettaktig stoff som danner en isolerende skjede rundt visse nervefibrer. Mangler i begge former for vitamin B12 kan øke risikoen for nevrologiske problemer og uønskede bivirkninger. Cyanokobalamin kan øke nivået av begge aktive former for vitamin B12. Enkelte sykdomstilstander kan føre til at cyanokobalamin ikke omdannes til aktivt vitamin B12 i tilstrekkelig grad. I så fall vil vi anbefale følgende produkt, dersom et høydosert tilskudd er nødvendig
: Vitamin B12 metylkobalamin
PS: Cyanokobalamin er mer stabil enn metylkobalamin og er derfor å anbefale i den mengden som er i VegVit. Metylkobalamin er den formen som er mest egnet for høydose tilskudd.

Også for deg som ikke er veganer eller vegetarianer
VegVit inneholder en høyere mengde av vitamin B12, spesielt tiltenkt veganere og vegetarianere, men det er likevel ikke for høyt for de som som har et animalsk kosthold. Vitamin B12 er vannløselig og overskuddet skilles ut av kroppen via urin, i motsetning til fettløselige vitaminer som lagres i lever og fettvev (Vitamin C og B-vitaminer er alle vannløselige, mens vitamin A, D, E og K er fettløselige).

.Innhold pr anbefalt døgndose (1 tablett)

Vitamin A (retinol+β-karoten) 800 µg 100%   Sink (sinksitrat kelat) *** 10 mg 100%
Vitamin D3 (kolekalsiferol fra lav) 5 µg 100% Magnesium (magnesiumsitrat) 57 mg 15%
Vitamin E (d-alfa-tokoferol) 12 mg 100% Selen (l-selenometionin kelat) *** 55 µg 100%
Vitamin B1 (tiaminhydroklorid) 1.65 mg 150% Kobber (kobbersulfat kelat) ***
1 mg 100%
Vitamin B2 (riboflavin) 2.1 mg 150% Mangan (mangansulfat kelat) ***
2 mg 100%
Vitamin B3 (nikotinamid) 16 mg 100% Krom (krompikolinat) 40 µg 100%
Vitamin B5 (kalsium-d-pantotenat) 6 mg 100% Molybden (natriummolybdat) 50 µg 100%
Vitamin B6 (pyridoksinhydroklorid) 2.1 mg 150% Kolin (kolinbitartrat) 15 mg **
Vitamin B12 (cyanokobalamin) 50 µg 2000% Inositol (myo-inositol) 15 mg **
Vitamin C (askorbinsyre) 80 mg 100% Lutein (fra ringblomst) 2 mg **
Vitamin K2 (menakinon-7) 75 µg 100% Gojibær ekstrakt 50 mg **
Folsyre (kalsium-l-metylfolat) 400 µg 200% Blåbær ekstrakt 30 mg **
Biotin (d-biotin) 50 µg 100% Grønn te ekstrakt 50 mg **
Koenzym Q10 (ubikinon) 10 mg ** Resveratrol (fra druer) 50 mg **
Kalsium (kalsiumkarbonat) 120 mg 15% Gresskarkjerne-ekstrakt 20 mg **
Jern (jernbisglysinat kelat) ***
14 mg 100% Rutin (naturlig bioflavonoid fra frø av Sophora japonica) 20 mg **
Jod (fra blæretang) 150 µg 100% Sitrus-bioflavonoider (kompleks) 20 mg **

.*** = aminosyrebundet
.% = referanseverdi
.** = referanseverdi ikke fastsatt

Andre ingredienser
Mikrokrystallinsk cellulose, askorbylpalmitat, modifisert maisstivelse, silisiumdioksid, hydroksypropylmetylcellulose, maltodekstrin.

Anbefalt døgndose
For voksne og barn over 11 år: 1 tablett. Voksne fra 18 år kan ta inntil 2 tabletter, da kun ved særlig behov.
Inntas sammen med mat og drikke. Skal ikke brukes av barn under 11 år.

Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Erstatter ikke et variert kosthold. Lagres tørt, mørkt og utilgjengelig for barn.

Inntak av kosttilskudd bør skje i samråd med lege. Gjelder især ved medisinbruk, under medisinsk tilsyn samt for gravide og ammende. Vitamin K2 og koenzym Q10 kan ha en blodfortynnende effekt og bør ikke inntas ved bruk av blodfortynnende medikamenter uten samråd med lege.

Produsert i EU etter GMP standard og BS EN ISO 9001:2008 sertifisert kvalitetssikring. Disse produksjonsprosedyrene sikrer at grunnleggende produksjonspraksis og forutsetninger som er nødvendig for produktkvalitet og sikkerhet følges. Dette overgår det som kreves, slik at vi kan garantere et produkt av gjennomgående høy kvalitet.


Opti3

Opti3 - Fullverdig omega-3 direkte fra kilden!

60 kapsler. Vegansk omega-3 med DHA & EPA fettsyrer.

• Et fullverdig omega-3 tilskudd fra alger!

• Et 100% vegansk DHA+EPA omega-3 tilskudd fra en trygg, ren, bærekraftig og naturlig plantekilde.

• Vi har gått direkte til kilden. Fisk, sel eller krill produserer ikke de viktige omega-3 fettsyrene, men får disse i seg fra algene.

• Omega-3 fettsyrer i naturlig triglyseridform.

• Med vitamin D3 fra en plantekilde.

• Naturlig fri for miljøgifter og tungmetaller.

• Registrert som et vegansk produkt hos bl.a Vegan Society.

Høyeste renhetsnivå
Algene i Opti3 dyrkes i spesielle lukkede tanker, en heksanfri prosess med høyeste renhet, på et farmasøytisk kvalitetsanlegg. Den er derfor naturlig fri for miljøgifter og tungmetaller. Behovet for plantevernmidler/ugressmidler er også fullstendig eliminert.

Fersk
Utvinning av omega-3 direkte fra kilden gir en meget fersk olje. Opti3 er også tilsatt en optimal blanding av naturlige antioksidanter som forhindrer oksidering.

Bærekraftig
Opti3 er utvunnet fra algen Schizochytrium sp. alger, dyrket i kontrollerte forhold utenfor havet. Således forstyrres ikke det marine økosystemet, fiskebestander eller deres naturlige matkilde.

Bedre enn fiskeolje
Samme helsegevinst som omega-3 DHA+EPA fra fiskeolje og like naturlig. Likevel er algeolje overlegen av følgende årsaker: vegansk, miljøvennlig, bærekraftig, fri for havbåren forurensning, giftstoffer og allergener fra fisk.

Naturlig
Opti3 inneholder omega-3 i form av naturlige triglyserider. Dette garanterer en trygg, fersk, stabil og lettopptakelig omega-3.

Øvrig plantebasert omega-3
• Plantebaserte omega-3 fettsyrer er hovedsaklig i form av ALA (alfa linolensyre). For at kroppen skal nyttiggjøre seg av ALA, må den selv omdanne det til EPA og DHA, men det viser seg at vi mennesker bare i liten grad kan omdanne ALA til EPA og i enda mindre grad til DHA.
• ALA finnes i en rekke planteoljer, særlig i linfrøolje og i visse grønnsaker, men det er ikke dokumentert de samme positive effektene fra dette.

EPA og DHA fettsyrene bidrar begge til hjertets normale funksjon, mens DHA bidrar til:
• opprettholdelse av normal hjernefunksjon, normalt syn og normale triglyseridnivåer i blodet.
• at mors inntak gir normal utvikling av øyne og hjerne hos fostre og diende spedbarn.
Gunstig effekt oppnås ved daglig inntak av 250mg EPA og DHA. Påstandene er i henhold til forskrift om ernærings- og helsepåstander om næringsmidler (FOR-2010-02-17-187)

Ingredienser
Opti3-kompleks (olje fra mikroalgen Schizochytrium sp., solsikkeolje, rosmarinekstrakt, tokoferoler, askorbylpalmitat), modifisert stivelse (fra potet), vegansk glyserol, karragenan fra tang (naturlig ikke-nedbrutt), natriumkarbonat (fra tang), vegansk kolekalsiferol fra lav.

Næringsinnhold pr 2 stk kapsler
Omega-3 fettsyrer totalt 850 mg *
- derav DHA 500 mg *
- derav EPA 300 mg *
- derav DPA 50 mg *
Vitamin D3 (vegansk) 5 µg 100%
% = referanseverdi.  * = Referanseverdi ikke fastsatt.


Anbefalt døgndose for barn fra 3 år og voksne
1-2 kapsler sammen med mat.

Anbefalt dosering bør ikke overskrides.
Erstatter ikke et variert kosthold.
Oppbevares utilgjengelig for barn.

Åpnet flaske lagres i kjøleskap og brukes da opp innen 8 uker.

Produsert i Storbritannia etter GMP standard og BS EN ISO 9001:2008 sertifisert kvalitetssikring. Disse produksjonsprosedyrene sikrer at grunnleggende produksjonspraksis og forutsetninger som er nødvendig for produktkvalitet og sikkerhet følges. Dette overgår det som kreves, slik at vi kan garantere et produkt av gjennomgående høy kvalitet.  

PS: Det er også mulig å abonnere på alle våre produkter. Abonnement kan du bestille her

Relaterte produkter