Advarsel Cookies brukes på dette området for å gi den beste brukeropplevelsen. Hvis du fortsetter, antar vi at du samtykker i å motta cookies fra dette nettstedet. OK

Ovega-3

Ønsker du i stedet et abonnement, bestiller du her

195,00 kr.
101913
På lager
+

Ovega-3 - Fullverdig omega-3 direkte fra kilden!

60 kapsler. Vegansk omega-3 med DHA & EPA fettsyrer.
Vi anbefaler
Ovega-3 + VegMulti

Bestill her

Ovega-3 + VegMulti

VegOmega-3 er noe så unikt som et fullverdig omega-3 tilskudd fra alger!

Ovega-3 er 100% vegansk og rik på de viktige DHA & EPA fettsyrene! Inneholder også vegansk vitamin D3.

Ovega-3 har gått direkte til kilden og gir deg omega-3 ved hjelp av alger, dyrket utenfor havet, i fermentorer. PS: Fisk, sel eller krill produserer ikke de viktige omega-3 fettsyrene, så også de får i seg disse fra algene.

Ovega-3 er fra en fullstendig bærekraftig kilde og utnytter ingen av havets ressurser.

Ovega-3 er naturlig fri for miljøgifter og tungmetaller.

Utvinning av omega-3 direkte fra kilden gir en meget fersk olje. Ovega-3 er også tilsatt en optimal blanding av naturlige antioksidanter som forhindrer oksidering. Stikk gjerne hull på kapselen og kjenn den rene og milde «vegetabilske» smaken.

EPA og DHA fettsyrene bidrar begge til hjertets normale funksjon, mens DHA bidrar til:
• opprettholdelse av normal hjernefunksjon, normalt syn og normale triglyseridnivåer i blodet.
• at mors inntak gir normal utvikling av øyne og hjerne hos fostre og diende spedbarn.
Gunstig effekt oppnås ved daglig inntak av 250mg EPA og DHA. Påstandene er i henhold til forskrift om ernærings- og helsepåstander om næringsmidler (FOR-2010-02-17-187)

Ingredienser:
Algebasert olje, solsikkeolje, rosmarinekstrakt, naturlige tokoferoler, askorbylpalmitat (vitamin C ester), vegansk kolekalsiferol (vitamin D3), maisstivelse (våtmalt), glyserol, karragenan fra tang (naturlig ikke-nedbrutt), natriumkarbonat (fra tang).

Næringsinnhold pr 2 kapsler
Omega-3 fettsyrer totalt 850 mg *
- derav DHA 500 mg *
- derav EPA 300 mg *
- derav DPA 50 mg *
Vitamin D3 (vegansk) 5 µg 100%
% av referanseverdi. *Referanseverdi ikke fastsatt.


Anbefalt dagsdose:
1-2 kapsler sammen med mat.
Anbefalt dosering bør ikke overskrides.

Forsiktighetsregler:
Inntak av kosttilskudd bør generelt skje i samråd med lege. Dette gjelder især ved medisinbruk, under medisinsk tilsyn samt for gravide og ammende.

Produsert i EU etter GMP standard og BS EN ISO 9001:2008 sertifisert kvalitetssikring. Disse produksjonsprosedyrene sikrer at grunnleggende produksjonspraksis og forutsetninger som er nødvendig for produktkvalitet og sikkerhet følges. Dette overgår det som kreves, slik at vi kan garantere et produkt av gjennomgående høy kvalitet.VegiaHva er Ovega-3?
• Ovega-3™ er helt unik - en ny generasjons omega-3 som er 100% vegetabilsk.
• Et fullverdig omega-3 tilskudd med høyt innhold av fettsyrene DHA og EPA.
• Fra en særdeles bærekraftig kilde, gir Ovega-3 de samme hjertesunne fordelene som fiskeolje, men uten ettersmak av fisk.
• Ovega-3™ er basert på algen Schizochytrium sp., organisk dyrket i kontrollerte forhold utenfor havet. Således forstyrres ikke det marine økosystemet, fiskebestander eller deres naturlige matkilde.

Omega-3 direkte fra kilden
Mange tror fisk, krill og sel er opprinnelige kilder til DHA og EPA omega-3 fettsyrer, men det er egentlig algene i deres næringskjede som inneholder disse viktige omega-3 fettsyrerene. Ovega-3 har kuttet ut "mellommannen" - fisk - og gått direkte til kilden, ved hjelp av alger dyrket utenfor havet.

Alger, hva er så spesielt med det?
Takket være Moder Jord, har ulike arter av alger noen utrolig nyttige egenskaper. Visse alger har en naturlig høy produksjon av DHA (dokosaheksaensyre), en omega-3 fettsyre som er spesielt gunstig for hjerne, øyne og hjertet. Alger er også en bærekraftig kilde til EPA (eikosapentaensyre), en omega-3 fettsyre som er spesielt gunstig for hjertehelsen.

Vi dyrker selv
Kommer alle algene fra havet og andre vannkilder? Teknisk sett ja, men vi har lært å dyrke vår DHA og EPA omega-3 produserende alger i fermentorer. Resultatet er en helt bærekraftig og vegetabilsk kilde til DHA og EPA.

Ovega-3 – det vegetabilske alternativet til fiskeolje
• Ovega-3 er det første veganske omega-3 tilskuddet med både DHA og EPA som ble tilgjengelig i Norge. Det er et hjertesunt vegetabilsk, vegan og miljøvennlig alternativ til fiskeolje, hentet fra en trygg og naturlig plantekilde. Ovega-3 har samme helsegevinst som omega-3 fra fiskeolje, men uten "fishy" ettersmak.
• Ovega-3 er produsert av ESB Developments og er registrert som et vegansk produkt hos verdensomspennende organisasjoner inkludert Vegan Society og Vegetarian Society.

I motsetning til fiskeolje, er Ovega-3:
• 100% fri for havbåren forurensning og giftstoffer fra f.eks fisk.
• Fri for allergener forbundet med fiskeolje
• Bærekraftig og vil ikke tappe havets tilførsel av fisk

Naturlig
Ovega-3 inneholder omega-3 i form av naturlige triglyserider. Dette garanterer en trygg, fersk, stabil og lettopptakelig omega-3.

Øvrig plantebasert omega-3
• Plantebaserte omega-3 fettsyrer er hovedsaklig i form av ALA (alfa linolensyre). For at kroppen skal nyttiggjøre seg av ALA, må den selv omdanne det til EPA og DHA, men det viser seg at vi mennesker bare i liten grad kan omdanne ALA til EPA og i enda mindre grad til DHA.
• ALA finnes i en rekke planteoljer, særlig i linfrøolje og i visse grønnsaker, men det er ikke dokumentert de samme positive effektene fra dette.
• Som et plantebasert omega-3 med både DHA og EPA er derfor Ovega-3 unik.


PS: Det er også mulig å abonnere på alle våre produkter. Abonnement kan du bestille her

Relaterte produkter