Advarsel Cookies brukes på dette området for å gi den beste brukeropplevelsen. Hvis du fortsetter, antar vi at du samtykker i å motta cookies fra dette nettstedet. OK

Ovega-3

Ønsker du i stedet et abonnement, bestiller du her

195,00 kr.
7090053600008
På lager
+

Ovega-3 - Fullverdig omega-3 direkte fra kilden!

60 kapsler. Vegansk omega-3 med DHA & EPA fettsyrer.

Vi anbefaler
Ovega-3 + VegMulti

Bestill her

Ovega-3 + VegMulti

 

Eller prøv vår
Flytende Ovega-3

Bestill her

Ovega-3 flytende

• Ovega-3 er Norges aller første fullverdige omega-3 tilskudd fra alger!

• Et 100% vegansk DHA+EPA omega-3 tilskudd fra en trygg, ren, bærekraftig og naturlig plantekilde.

• Vi har gått direkte til kilden. Fisk, sel eller krill produserer ikke de viktige omega-3 fettsyrene, men får disse i seg fra algene.

• Omega-3 fettsyrer i naturlig triglyseridform.

• Med vitamin D3 fra en plantekilde.

• Naturlig fri for miljøgifter og tungmetaller.

Høyeste renhetsnivå
Algene i Ovega-3 dyrkes i spesielle lukkede tanker, en heksanfri prosess med høyeste renhet, på et farmasøytisk kvalitetsanlegg. Den er derfor naturlig fri for miljøgifter og tungmetaller. Behovet for plantevernmidler/ugressmidler er også fullstendig eliminert.

Fersk
Utvinning av omega-3 direkte fra kilden gir en meget fersk olje. Ovega-3 er også tilsatt en optimal blanding av naturlige antioksidanter som forhindrer oksidering.

Bærekraftig
Ovega-3 er utvunnet fra algen Schizochytrium sp. alger, dyrket i kontrollerte forhold utenfor havet. Således forstyrres ikke det marine økosystemet, fiskebestander eller deres naturlige matkilde.

Bedre enn fiskeolje
Samme helsegevinst som omega-3 DHA+EPA fra fiskeolje og like naturlig. Likevel er algeolje overlegen av følgende årsaker: vegansk, miljøvennlig, bærekraftig, fri for havbåren forurensning, giftstoffer og allergener fra fisk.

Naturlig
Ovega-3 inneholder omega-3 i form av naturlige triglyserider. Dette garanterer en trygg, fersk, stabil og lettopptakelig omega-3.

Øvrig plantebasert omega-3
• Plantebaserte omega-3 fettsyrer er hovedsaklig i form av ALA (alfa linolensyre). For at kroppen skal nyttiggjøre seg av ALA, må den selv omdanne det til EPA og DHA, men det viser seg at vi mennesker bare i liten grad kan omdanne ALA til EPA og i enda mindre grad til DHA.
• ALA finnes i en rekke planteoljer, særlig i linfrøolje og i visse grønnsaker, men det er ikke dokumentert de samme positive effektene fra dette.

EPA og DHA fettsyrene bidrar begge til hjertets normale funksjon, mens DHA bidrar til:
• opprettholdelse av normal hjernefunksjon, normalt syn og normale triglyseridnivåer i blodet.
• at mors inntak gir normal utvikling av øyne og hjerne hos fostre og diende spedbarn.
Gunstig effekt oppnås ved daglig inntak av 250mg EPA og DHA. Påstandene er i henhold til forskrift om ernærings- og helsepåstander om næringsmidler (FOR-2010-02-17-187)

Ingredienser
Ovega-3-kompleks (olje fra mikroalgen Schizochytrium sp., solsikkeolje, rosmarinekstrakt, tokoferoler, askorbylpalmitat), modifisert stivelse (fra potet), vegansk glyserol, karragenan fra tang (naturlig ikke-nedbrutt), natriumkarbonat (fra tang), vegansk kolekalsiferol fra lav.

Næringsinnhold pr 2 stk kapsler
Omega-3 fettsyrer totalt 850 mg *
- derav DHA 500 mg *
- derav EPA 300 mg *
- derav DPA 50 mg *
Vitamin D3 (vegansk) 5 µg 100%
% = referanseverdi.  * = Referanseverdi ikke fastsatt.


Anbefalt døgndose for barn fra 3 år og voksne
1-2 kapsler sammen med mat.

Anbefalt dosering bør ikke overskrides.
Erstatter ikke et variert kosthold.
Oppbevares utilgjengelig for barn.

Åpnet flaske lagres i kjøleskap og brukes da opp innen 8 uker.

Produsert i Storbritannia etter GMP standard og BS EN ISO 9001:2008 sertifisert kvalitetssikring. Disse produksjonsprosedyrene sikrer at grunnleggende produksjonspraksis og forutsetninger som er nødvendig for produktkvalitet og sikkerhet følges. Dette overgår det som kreves, slik at vi kan garantere et produkt av gjennomgående høy kvalitet.  

PS: Det er også mulig å abonnere på alle våre produkter. Abonnement kan du bestille her

Relaterte produkter