Advarsel Cookies brukes på dette området for å gi den beste brukeropplevelsen. Hvis du fortsetter, antar vi at du samtykker i å motta cookies fra dette nettstedet. OK

Probiotika kompleks (4 mrd)

Ønsker du i stedet et abonnement, bestiller du her

145,00 kr.
101950
På lager
+
Våre mengderabatter:
Antall 2+
Pris 139,00 kr.

Naturi Probiotika kompleks

30 kapsler à 4 milliarder aktive celler fra 8 ulike bakteriestammer

Den ømfintlige balansen i tarmfloraen kan bli forstyrret av bl.a stress, antibiotikakur, dårlig kosthold, og utenlandsreiser. Dette kan føre til bl.a svekket næringsopptak, svekket immunforsvar og diverse forstyrrelser i fordøyelsen. Typiske symptomer er bl.a løs mage, treg mage, urolig mage, oppblåst mage, tretthet og slapphet.

En antibiotikakur ødelegger den naturlige tarmfloraen, og tar knekken på både de "gode" og de "dårlige" bakteriene. Ekstra tilførsel av probiotika kan gjenopprette en sunn tarmflora ved å motkjempe overvekst av skadelige organsimer som sopp (candida) og patogene bakterier. Vi foreslår ekstra inntak med probiotika både under og etter en antibiotikakur.

Probiotika kalles også for melkesyrebakterier (laktobakterier), som er en viktig del av tarmens naturlige bakterieflora. De beskytter mot kolonisering med sykdomsfremkallende mikroorgansimer og tar del i fordøyelsesprosesser. En sunn tarmflora er nødvendig for en god helse, et optimalt næringsopptak og et godt immunforsvar.

Naturi Probiotika 4 behøver ikke kjøling pga innovativ innkapsling av frysetørkede mikroorgansimer som aktiveres i kontakt med varme og fuktighet.

Aktive ingredienser (melkesyrebakterier):
Bifidobacterium breve
Bifidobacterium infantis
Bifidobacterium longum
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus bulgaricus
Lactobacillus casei
Lactobacillus rhamnosus

Streptococcus salivarius ssp thermophilus

Garantert å gi 4 milliarder levende bakterier pr kapsel innen utløpsdato.

Andre ingredienser:
DRcaps® (syrebestandig HPMC vegetabilsk kapsel for forsinket frigjøring av aktive ingredienser), brunrismel og maltodekstrin (som base for bakteriene).

Anbefalt dagsdose:
1 til 3 kapsler, inntil 3 ganger pr dag med vann, helst på tom mage.
Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Erstatter ikke et variert kosthold.

Forsiktighetsregler:
Inntak av kosttilskudd bør generelt skje i samråd med lege. Dette gjelder især ved medisinbruk, under medisinsk tilsyn samt for gravide og ammende.

Allergiinformasjon:
Inneholder maltodekstrin, avledet fra mais. Dyrket på en base av soya, melkeprodukter og andre substrater under gjæringsprosessen. Substratene blir ekstrahert i filtreringstrinnet mot slutten av fermenteringen. Produktet inneholder derfor spor av melkeprodukter og soya.

DRcaps®
Siden probiotiske bakterier blir raskt nedbrutt av magesyre er de innkapslet i DRcaps®, en vegetabilsk og syrebestandig HPMC kapsel utviklet for å forsinke frigivelsen av innholdet. Dette beskytter bakteriene fra nedbryting i magesekken, frigjør dem direkte inn i tarmen og øker dermed effektiviteten.

Produsert i EU etter GMP standard og BS EN ISO 9001:2008 sertifisert kvalitetssikring. Kun de fineste råvarer er benyttet.


PS: Det er også mulig å abonnere på alle våre produkter. Abonnement kan du bestille her

Relaterte produkter