Advarsel Cookies brukes på dette området for å gi den beste brukeropplevelsen. Hvis du fortsetter, antar vi at du samtykker i å motta cookies fra dette nettstedet. OK

Ren mage

Ønsker du i stedet et abonnement, bestiller du her

140,00 kr.
101953
Utsolgt fra lager

Vi (Naturi) vil legge til din e-postadresse til en spesiell adresseliste for dette produktet. Når produktet er på lager, får du en e-post om det automatisk, og e-postadressen din blir fjernet fra produktets adresseliste.

Dataene vil være synlige for noen av våre ansatte. Hvis du vil ha dine personlige data fjernet, send en epost til post@naturi.no.

Hvis du mener at dine personopplysninger er misbrukt, har du rett til å sende inn en klage til en tilsynsmyndighet. Vi er forpliktet av EUs generelle databeskyttelsesforskrift å gi deg beskjed om denne rettigheten. Vi har faktisk ikke tenkt å misbruke dataene dine.

Legg til i ønskeliste Legg til sammenligning

Ren Mage - for langsiktig bruk eller som rensekur

60 kapsler med 12 naturlige ingredienser for avgiftning/detox

En kombinasjon av et unikt kostfiber og en rekke urter som tradisjonelt er anvendt for å støtte kroppens evne til å rense seg selv.

Psylliumfrøskall (også kalt psyllium husk og loppefrøskall): En fremragende kilde til kostfiber og mucilago. Mucilago. som utgjør overflaten på psylliumfrø, sveller opp ved kontakt med vann og lager en gelè som øker viskositeten til tarminnholdet. Dette regulerer fordøyelseshastigheten, bekjemper forstoppelse og renser ut avfallsstoffer. Kostfibrene kan også hjelpe mot irritabel tarm, med periodevise smerter og ubehag i magen, og gjerne veksling med diarè og forstoppelse. Alle karbohydratene i psylliumfrøskall består av kostfiber og er derfor velegnet ved ønske om å begrense inntak av karbohydrater.

Øvrige ingredienser og litt om deres tradisjonelle anvendelse:
Dette er generelle beskrivelser av deres moderne og tradisjonelle anvendelse og ikke en påstand om at de vil gi alle disse virkningene.

• Chlorella: Kjent for å ha naturens mest effektive rensende effekt på kroppen. Har blitt brukt i tradisjonell kinesisk medisin, men først i moderne tid har det blitt kommersialisert og teknologi for nedbryting av cellevegg er utviklet for å øke fordøyeligheten med over 120%. Faktum er at det er naturens rikeste kilde til klorofyll, og at ingen annen matemne inneholder et like stort omfang og konsentrasjon av næringsstoffer.

• Fennikelfrø: Dempe tarmgassproduksjonen etter inntak av mat som ofte fører til gassdannelse. Avslappende virkning på den glatte muskulaturen i fordøyelseskanalen og løse opp kramper i tarmene.

• Ingefærrot ekstrakt: Brukt som medisinplante i flere tusen år, og er beskrevet i bl.a. gamle kinesiske og indiske tekster samt i gresk, romersk og arabisk medisinsk litteratur. Den er anvendt mot bl.a magesmerter, diaré, kvalme, oppkast, mangel på magesaft og kolikk som skyldes gass i magen.

• Sitrus pektin: Gelèdannende pektin fra sitronskall. I tradisjonell kinesisk medisin brukes pektinrikt sitronskall i hovedsak for å fremme god leverfunksjon og fordøyelse, samt mot oppblåsthet og forstoppelse. Brukes også for å opprettholde normale kolesterolverdier i blodet og bidra til å begrense blodsukkerøkning fra et måltid.

• Kayennepepper: Svettedrivende, immunstyrkende, bakteriedrepende, og forebygge infeksjoner i fordøyelseskanalen.

• Lakrisrotekstrakt: En av de aller mest anvendte medisinplantene i verden, siden flere tusen år tilbake, bl.a som et slimløsende, bakteriehemmende, avgiftende og fordøyelsesfremmende middel. I kinesisk urtemedisin brukes urten for å regulere magefunksjonen, styrke vitalenergien (qi eller chi), stimulere milten, samt mot hoste, hjertebank, hudsår og magesmerter. Lakrisrotens benyttes også for å minske utskillelsen av magesyre, noe som er gunstig ved syreoverskudd, magesår og betennelse i tarmen.

• Løvetannrot ekstrakt: Løvetann er dokumentert i arabisk medisin på 900-tallet, og er også anvendt i ayurvedisk og nordamerikansk medisin. Blad og røtter har ulike bruksområder. Roten brukes for lever, milt, fordøyelse, mangel på magesafter og mot magesmerter.

• Aloe vera ekstrakt: I ayurvedisk medisin anvendes den innvortes for lever, milt og blod. Ellers anvendes aloe vera invortes som betennelsesdempende, antiviral, immunstimulerende, fordøyelsesfremmende, blodsukkersenkende og lettere avførende. Andre bruksområder er lindring av sår i fordøyelseskanalen ved magesår, ulcerøs colitt, irritert tykktarm og ved matintoleranser der tarmbakteriefloraen er forstyrret.

• Hvitløk: En av de best brukte urtene og beskrevet som medisin allerede for 5000 år siden. Verdsatt som et immunstimulerende og betennelsesdempende middel med antibiotiske egenskaper. Innholdsstoffene skal forøvrig hemme vekst av bakterier, sopp, virus og invollsorm. Uten å skade nødvendig bakterieflora i tarmkanalen, ansees hvitløkens høye innhold av svovelkomponenter og allicin å gi en naturlig antibiotisk effekt.

• Kryddernellik: Hindre kvalme, forbedre fordøyelse, stimulere blodomløpet og styrke leverfunksjon. Et antiseptikum mot infeksjoner i fordøyelsessystemet, åndedrettet og urinveiene, forårsaket av virus, bakterier eller sopp. Nellik brukes også til å dempe smerte i munn ved tannverk, ved lokal påføring.

• Bentonittleire: For millioner av år siden ble det fra en serie vulkanutbrudd sendt vulkans aske ut over den forhistoriske Sundance-sjøen i midt-USA. Vannet i sjøen fordampet og det ble liggende igjen et tykt lag med svært mineralrik bentonittleire, som nå blir utvunnet i sin rene og naturlige form. I tusenvis av år har urbefolkningen forsynt seg av leiren og brukt den ved bl.a diarè forstoppelse, magesmerter, syreoverskudd og andre fordøyelsesproblemer. Bentonittleiren har en meget stor absorpsjonskapasitet og det hevdes at denne egenskapen bidrar til å absorbere kjemikalier, tungmetaller og syre som fraktes ut av kroppen. Overflaten er på hele 800 kvadratmeter pr gram, noe som gir det en stor evne til å absorbere andre stoffer.

Aktive ingredienser pr kapsel: psyllium frøskall 200mg, bentonittleire 80mg, lakrisrotekstrakt (4:1) 20mg, hvitløk 20mg, sitrus pektin 20mg, kryddernellik 20mg, fennikel 20mg, løvetannrot ekstrakt (4:1) 20mg, chlorella 5mg, kayennepepper 5mg, aloe vera ekstrakt (200:1) 3mg, ingefærrot ekstrakt (20:1) 3mg.

Andre ingredienser: HPMC vegetabilsk kapsel, brunrismel, silisiumdioksid.

Anbefalt dagsdose: 2 kapsler sammen med minst 1 dl vann. Som rensekur kan du ta opptil 6 kapsler i inntil ca 8 dager. NB: Ved høyere dosering, som anbefalt for rensekur, kan produktet for enkelte gi avgifts­reaksjoner med ubehag. Det vil da være hensiktsmessig å starte med en lavere dosering og evt øke gradvis.

Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Erstatter ikke et variert kosthold.

Forsiktighetsregler:
Inntak av kosttilskudd bør generelt skje i samråd med lege. Dette gjelder især ved medisinbruk, under medisinsk tilsyn, sammen med blodfortynnende medisiner, samt for gravide og ammende. Astmatikere og allergikere kan i sjeldne tilfeller få reaksjoner, spesielt på innholdet av Psylliumfrøskall. Ikke bruk dette produktet hvis du har noen form for tarmobstruksjon.

Produsert i EU etter GMP standard og BS EN ISO 9001:2008 sertifisert kvalitetssikring. Kun de fineste råvarer er benyttet.

PS: Det er også mulig å abonnere på alle våre produkter. Abonnement kan du bestille her

Relaterte produkter