Advarsel Cookies brukes på dette området for å gi den beste brukeropplevelsen. Hvis du fortsetter, antar vi at du samtykker i å motta cookies fra dette nettstedet. OK

Spirulina Hawaii

Tablettene er vakuumpakket (for optimal ferskhet). Derfor viser vi i stedet et illustrasjonsbilde av produktforpakningen.

Ønsker du i stedet et abonnement, bestiller du her

165,00 kr.
101852
Utsolgt fra lager

Vi (Naturi) vil legge til din e-postadresse til en spesiell adresseliste for dette produktet. Når produktet er på lager, får du en e-post om det automatisk, og e-postadressen din blir fjernet fra produktets adresseliste.

Dataene vil være synlige for noen av våre ansatte. Hvis du vil ha dine personlige data fjernet, send en epost til post@naturi.no.

Hvis du mener at dine personopplysninger er misbrukt, har du rett til å sende inn en klage til en tilsynsmyndighet. Vi er forpliktet av EUs generelle databeskyttelsesforskrift å gi deg beskjed om denne rettigheten. Vi har faktisk ikke tenkt å misbruke dataene dine.

Legg til i ønskeliste Legg til sammenligning

Markedets suverent beste Spirulina, til Norges laveste pris!

180 stk Spirulina tabletter à 500mg. Nettovekt: 90 gram.

Naturi Spirulina er blågrønne alger som dyrkes i Hawaii, med en uovertruffen konsentrasjon av naturlige og essensielle næringsstoffer. Et naturlig tilskudd for alle, uansett alder og livsstil.

Naturens multivitamin
Spirulina er en ernæringsrik alge som inneholder vitaminer, mineraler, enzymet superoksid dismutase, GLA, alle essensielle aminosyrer, fytokjemikalier, m.v. Fytokjemikalier er plantestoffer med høye nivåer av antioksidanter som fykocyanin, zeaxanthin, betakaroten, klorofyll, m.v. Konsentrasjonen av disse fytokjemikaliene, og spesielt fykocyanin er unikt for Spirulina fra Hawaii.

• Ca 60 % høyverdig og lettopptakelig protein, med alle essensielle aminosyrer i en fin balanse.

• Naturens rikeste kilde til betakaroten og karotenoider generelt. Høyt innhold av vitamin b12, jern, vitamin K1+K2, m.v.

Opprinnelse og produksjon
Spirulina har fått navnet på grunn av sin spiralform. Spirulina er en blå-grønn alge som har både klorofyll (grønnfargen) og fykocyanin (blåfargen) som gir fargepigmenter i cellestrukturen. Spirulina forekommer naturlig i noen svært alkaliske innsjøer i Afrika og Mellom-Amerika. Naturi Spirulina dyrkes i store rene ferskvannsbasseng under optimale vekstforhold i en biosikker sone fri for plantevernmidler og industrielle miljøgifter i Kona, Hawaii, den mest solrike kysten i USA. Kultivert med rent drikkevann fra dype vannlag og fra rent dyphavsvann med 94 gunstige spormineraler. Garantert GMO-fri og ubestrålt.

Patentert 'Ocean Chill' teknologi for hurtig tørking ved lav temperatur gir optimal bevaring av verdifulle næringsstoffer

BetaKaroten
Spirulina har naturens høyeste konsentrasjon av BetaKaroten. Det naturlige innholdet gir en trygg og rik tilførsel av BetaKaroten. Dessuten får du mange øvrige nyttige næringsstoffer på kjøpet. Dette er både nyttigere, mer lønnsomt og tryggere enn spesifikke BetaKaroten tilskudd. BetaKaroten er et karotenoid som øker hudens produksjon av melanin; vår naturlige beskyttelse mot solen og beskytter huden mot tidlig aldring. Tilskudd motvirker soleksem, solbrenthet og gir en jevn brunfarge. BetaKaroten fungerer også som et pro-vitamin som omdannes til vitamin A i kroppen ved behov. Du unngår dermed også overdosering av vitamin A.

Eksempler på synergien mellom noen få av næringsstoffene i Spirulina:
Muskulatur: Mangan, jern og vitamin b12 bidrar til normal energiomsetning.
Blodet: Jern og vitamin b12 bidrar til normal transport av oksygen i kroppen ved dannelse av røde blodlegemer og hemoglobin mens vitamin K bidrar til normal blodlevring.
Immunforsvar: Betakaroten/vitamin A, jern og vitamin b12 bidrar til immunsystemets normale funksjon.
Energi: Vitamin b12 og jern bidrar til å redusere tretthet og utmattelse
Celler: Jern, betakaroten/vitamin A og vitamin b12 spiller en rolle i celledelingsprosessen mens mangan bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.
Benbygning: Mangan, protein og vitamin K bidrar til å opprettholde normale knokler.

Øvrige eksempler på nytten fra noen få av de velkjente næringsstoffene:
- Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev
- Krom bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer og til å opprettholde normalt blodsukkernivå
- Vitamin B12 bidrar til nervesystemets normale funksjon, for normal psykologisk funksjon og for normal homocysteinomsetning.
- Jern bidrar til en normal kognitiv funksjon
- Proteiner bidrar til vekst og opprettholdelse av muskelmasse

Betakaroten/vitamin A innholdet bidrar forøvrig til:
- normal omsetning av jern
- opprettholdelse av normale slimhinner
- opprettholdelse av normal hud
- opprettholdelse av normalt syn

Totalt innhold:
180 stk Spirulina tabletter à 500mg. Sammensetning: 98,5% Spirulina (Arthrospira platensis), 1% silisiumdioksid, 0,4% sikori inulin og 0,1% vegetabilsk magnesiumstearat.

Anbefalt dagsdose:
4-6 tabletter (2-3 gram).

Inntak av kosttilskudd bør generelt skje i samråd med lege. Dette gjelder især ved medisinbruk, under medisinsk tilsyn samt for gravide og ammende.

Siden Spirulina, sammen med Chlorella, er det mest næringsrike naturen har å tilby, er de utmerkede bidrag i det daglige kostholdet! Er du opptatt av et sunt kosthold, mener vi at disse ikke er til å unngå. Vi foreslår derfor en kombinasjon av begge. Les gjerne mer om det her >>>

PS: Det er også mulig å abonnere på alle våre produkter. Abonnement kan du bestille her

Vedlegg 1 (Spirulina_Naturens_Supermat.pdf, 2,349 Kb) [Last ned]

Vedlegg 2 (Cyanotech_Gullstandard.pdf, 1,126 Kb) [Last ned]

Vedlegg 3 (400_Spirulina_Scientific_studies.pdf, 1,487 Kb) [Last ned]