Advarsel Cookies brukes på dette området for å gi den beste brukeropplevelsen. Hvis du fortsetter, antar vi at du samtykker i å motta cookies fra dette nettstedet. OK

Sunn mage

Ønsker du i stedet et abonnement, bestiller du her

175,00 kr.
101966
På lager
+
Våre mengderabatter:
Antall 2+
Pris 171,00 kr.

Sunn Mage

100 kapsler med 10 naturlige ingredienser

En avbalansert kombinasjon av naturlige, oppløselige og uoppløselige kostfibre som kan bidra til å normalisere fordøyelsen både ved løs mage, diare, treg mage, forstoppelse, luft i magen og irritabel tarm.

Grønnsaker, frukt og fiber
Inneholder psyllium husk, linfrø, bukkehornkløver, eplepektin, fennikelfrø, rabarbra, sviske, brokkoli, gulrot og fiken - naturlige ingredienser som også gir en rik tilførsel av viktige næringsstoffer, inkl vitaminer, mineraler, protein, fettsyrer, antioksidanter, m.v.

Kostfiber forbedrer tarmfunksjonen, øker avføringens volum og motvirker forstoppelse. En velfungerende mage og tarm er viktig for hele kroppen. Så og si all næringsopptak foregår i tarmen og tarmen styrer omtrent 80% av kroppens immunforsvar.

Oppløselig kostfiber
De oppløselige fibrene binder til seg vann opptil 15 ganger sin egen vekt og gir en geledannende effekt. Dette gir tarminnholdet mer fylde og forlenger tiden maten oppholder seg i tynntarmen, hvor næringsopptaket finner sted. Enzymene i tarmen får bedre mulighet til å trenge inn i maten og spalte den til næringsstoffer som lett absorberes. Mettheten fremmes og matens innvirkning på blodsukkeret reduseres. Oppløselig fiber har en gunstig effekt både for løs mage og hard mage. Oppløselig fiber binder også til seg noe fett og kolesterol, og fører det med seg ut.

Uoppløselig kostfiber
De uoppløselige fibrene løser seg ikke opp i vann, men absorberer noe fuktighet, gir tarminnholdet mer fylde og bidrar til at fordøyelsen får "smøring". Samtidig øker de farten på maten videre til tykktarmen ved at økt trykk på tarmens innside stimulerer til mer effektiv peristaltikk, dvs de rytmiske sammentrekningene som frakter og blander tarminnholdet. Noe av fiberinnholdet vil gjære og fungere som næring for tarmens naturlige mikroflora.

Aktive ingredienser pr kapsel:
Psyllium frøskall - 525 mg
Linfrø - 80mg
Bukkehornkløver - 50mg
Eplepektin - 20mg
Fennikelfrø - 20mg
Rabarbra 30:1 ekstrakt - 12 mg (tilsvarer 360 mg pulver)
Sviskejuice 5:1 ekstrakt (Prunus domestica) - 10 mg
Brokkoli 25:1 ekstrakt (0.5% sulforafan) - 5 mg
Fiken frukt 4:1 ekstrakt - 5 mg (tilsvarer 20 mg fersk fiken pulver)
Gulrot - 5mg

Andre ingredienser:
HPMC vegetabilsk kapsel.

Anbefalt dagsdose
3-8 kapsler med minimum 0,3 dl drikke pr kapsel, før måltid og helst før kveldsmaten. Evt del opp i to inntak.
Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Erstatter ikke et variert kosthold.

Forsiktighetsregler:
Inntak av kosttilskudd bør generelt skje i samråd med lege. Dette gjelder især ved medisinbruk, under medisinsk tilsyn samt for gravide og ammende.

Produsert i EU etter GMP standard og BS EN ISO 9001:2008 sertifisert kvalitetssikring. Kun de fineste råvarer er benyttet.

PS: Det er også mulig å abonnere på alle våre produkter. Abonnement kan du bestille her

Relaterte produkter