Advarsel Cookies brukes på dette området for å gi den beste brukeropplevelsen. Hvis du fortsetter, antar vi at du samtykker i å motta cookies fra dette nettstedet. OK

Tranebær

Ønsker du i stedet et abonnement, bestiller du her

105,00 kr.
101936
På lager
+
Våre mengderabatter:
Antall 2+
Pris 99,00 kr.

Naturi Tranebær

90 tabletter med 25:1 konsentrat

Tranebær har gjennom generasjoner blitt benyttet til forebygging og behandling av urinveisinfeksjoner, og har oppnådd høy popularitet i store deler av verden som et naturlig middel mot dette. Tranebær inneholder bl.a en rekke organiske syrer, antioksidanter, vitaminer og mineraler.
NB: Dette er generelle beskrivelser av tranebærenes moderne og tradisjonelle anvendelse og ikke en påstand om at de vil gi alle disse virkningene.

Tranebær har sin opprinnelse i Nord-Amerika. Bærene minner om tyttebær, men er surere og spises derfor som regel ikke naturell.

Aktive ingredienser pr tablett:
200mg standardisert tranebærekstrakt, 25:1 konsentrasjon.

Andre ingredienser:
Dikalsiumfosfat, mikrokrystallinsk cellulose, stearinsyre, silisiumdioksid.

Anbefalt dagsdose:
1 tablett inntil 4 ganger daglig. Ved urinveisbesvær: 2 tabletter inntil 4 ganger daglig. Drikk minst 1dl vann pr tablett.
Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Erstatter ikke et variert kosthold.

Forsiktighetsregler:
Inntak av kosttilskudd bør generelt skje i samråd med lege. Dette gjelder især ved medisinbruk, under medisinsk tilsyn samt for gravide og ammende. Personer som har hatt nyrestein eller bruker Marevan/Warfarin bør rådføre seg med lege før bruk. Ved mistanke om urinveisinfeksjon skal lege alltid kontaktes. Forsuring av urin med tranebær kan øke absorpsjon av proteinbundet vitamin B12.

Produsert i EU etter GMP standard og BS EN ISO 9001:2008 sertifisert kvalitetssikring. Kun de fineste råvarer er benyttet.


PS: Det er også mulig å abonnere på alle våre produkter. Abonnement kan du bestille her