Advarsel Cookies brukes på dette området for å gi den beste brukeropplevelsen. Hvis du fortsetter, antar vi at du samtykker i å motta cookies fra dette nettstedet. OK

Vegansk vitamin D3 - 80µg

Ønsker du i stedet et abonnement, bestiller du her

120,00 kr.
7090053600084
På lager
+

Høydose vegansk vitamin D3

90 kapslerer à 80µg (3200ie) vitamin D3 fra lav - egnet for veganere

• Vitamin D3 er den formen av vitamin D som lages i kroppen, og er derfor langt enklere å absorbere enn andre former.

• Vitamin D har lenge vært anerkjent for sine mange fordeler, særlig sitt bidrag til vedlikehold av normale ben og tenner hvor det spiller en nøkkelrolle for å sikre at et tilstrekkelig nivå av kalsium er tilstede i bein. Andre fordeler med vitamin D er bl.a å støtte immunsystemet og muskelfunksjon.

• Vitamin D er et fettløselig næringsstoff. Vitamin D finnes i torskeleverolje, eggeplomme og vitamin D-beriket mat. Det er likevel vanskelig å få dekket behovet for vitamin D gjennom kosten. Storparten av vitamin D dannes i kroppen under en kjemisk reaksjon som starter med sollyseksponering mot huden. Derfor er vitamin D ofte referert til som solskinnsvitaminet.

• Om sommeren kan mange få dekket behovet for vitamin D bare ved å være ute i solen. Kroppen har en evne til å lagre vitamin D i opptil flere uker, men sent på høsten begynner det gjerne å gå nedover med vitamin D-lageret. Fra januar og februar har vi gjerne de laveste nivåene.

Vitamin D bidrar til…
- normalt opptak/utnyttelse av kalsium og fosfor
- normale kalsiumnivåer i blodet
- å opprettholde normal muskelfunksjon
- å opprettholde normale tenner
- å opprettholde normale knokler
- immunsystemets normale funksjon
- celledelingsprosessen

Aktiv ingrediens pr tablett
80µg / 3200 IE Vegansk vitamin D3 (kolekalsiferol fra lav).

Andre ingredienser
Hydroksypropylmetylcellulose (HPMC) kapsel og rismel. Fra fremstillingsprosessen er det ytterst små mengder av akasiegummi, solsikkeolje, maisstivelse, silisiumdioksid, mono & diglyserider av fettsyrer og natriumaskorbat.

Anbefalt dagsdose
Voksne, fra 18 år: 1 tablett. Inntas sammen med mat.

NB: Skal ikke brukes av barn og unge under 18 år.

Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides.
Erstatter ikke et variert kosthold.
Lagres tørt, mørkt og utilgjengelig for barn.

Allergiinformasjon
Selv om det tas strenge forholdsregler for å forhindre krysskontaminering, produseres dette produktet i et anlegg som også håndterer allergibaserte materialer som nøtter, frø, melk, egg, frokostblandinger, soya, sennep, selleri, fisk, krepsdyr og sulfitt.

Inntak av kosttilskudd bør generelt skje i samråd med lege. Dette gjelder især ved medisinbruk, under medisinsk tilsyn samt for gravide og ammende.

Produsert i Storbritannia etter GMP standard og BS EN ISO 9001:2008 sertifisert kvalitetssikring. Disse produksjonsprosedyrene sikrer at grunnleggende produksjonspraksis og forutsetninger som er nødvendig for produktkvalitet og sikkerhet følges. Dette overgår det som kreves, slik at vi kan garantere et produkt av gjennomgående høy kvalitet.

PS: Det er også mulig å abonnere på alle våre produkter. Abonnement kan du bestille her

Relaterte produkter