Advarsel Cookies brukes på dette området for å gi den beste brukeropplevelsen. Hvis du fortsetter, antar vi at du samtykker i å motta cookies fra dette nettstedet. OK

Vitamin K2

Ønsker du i stedet et abonnement, bestiller du her

120,00 kr.
101932
Utsolgt fra lager

Minimum antall for "Vitamin K2" er 1.

Vi (Naturi) vil legge til din e-postadresse til en spesiell adresseliste for dette produktet. Når produktet er på lager, får du en e-post om det automatisk, og e-postadressen din blir fjernet fra produktets adresseliste.

Dataene vil være synlige for noen av våre ansatte. Hvis du vil ha dine personlige data fjernet, send en epost til post@naturi.no.

Hvis du mener at dine personopplysninger er misbrukt, har du rett til å sende inn en klage til en tilsynsmyndighet. Vi er forpliktet av EUs generelle databeskyttelsesforskrift å gi deg beskjed om denne rettigheten. Vi har faktisk ikke tenkt å misbruke dataene dine.

Legg til i ønskeliste Legg til sammenligning

Vitamin K2 (mk-7)

60 eller 120 kapsler à 100μg vitamin K2

Vitamin K2 (menakinon-7) er den mest bioaktive formen av vitaminet.

Bidrar til vedlikehold av normal beinbygning
K2-vitaminet (menakinon-7) frakter kalsium fra blodårene til skjelettet og aktiverer proteinet osteokalsin i skjelettet slik at det binder kalsium til beinmassen.

K1 og K2
• Vitamin K er en gruppe av fettløselige vitaminer med lignende strukturer, men med ulike metabolske egenskaper. Vitamin K1 bidrar mer til blodets koagulering, mens vitamin K2 bidrar i større grad til vedlikehold av normal beinbygning.
• K1-vitaminer finnes det rikelig av i grønnsaker som brokkoli, spinat, rosenkål og bladsalat. Et kosthold rikt på dette gir tilstrekkelig tilførsel av vitaminet.
• K2-vitaminer er derimot noe de fleste av oss får i oss lite av. Vitaminet produseres i mindre grad av bakterier i tarmen. Noe finnes også i lever, egg, enkelte modne oster og gjærede produkter. Økt inntak av vitamin K2 kan derfor være gunstig.

Aktive ingredienser: Vitamin K2 (menakinon-7).

Andre ingredienser: HPMC vegetabilsk kapsel, rismel og dikalsiumfosfat.

Anbefalt dagsdose: 1 kapsel med mat, helst om kvelden. 2 kapsler ved særlig behov (iht. forskrift om kosttilskudd / FOR-2004-05-20-755)

Vitamin K lagres i kroppen i mindre grad enn andre fettløselige vitaminer. Jevnlig tilførsel er derfor en fordel for å opprettholde et stabilt nivå.

Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides.

Erstatter ikke et variert kosthold.

Forsiktighetsregler:
Inntak av kosttilskudd bør generelt skje i samråd med lege. Dette gjelder især ved medisinbruk, under medisinsk tilsyn, samt for gravide og ammende. Vitamin K2 skal ikke brukes sammen med blodfortynnende som Marevan/Warfarin uten samråd med lege.

Allergiinformasjon:
Selv om det tas strenge forholdsregler for å forhindre krysskontaminering, produseres dette produktet i et anlegg som også håndterer allergibaserte materialer som nøtter, frø, melk, egg, frokostblandinger, soya, sennep, selleri, fisk, krepsdyr og sulfitt.

Produsert i Storbritannia etter GMP standard og BS EN ISO 9001:2008 sertifisert kvalitetssikring. Disse produksjonsprosedyrene sikrer at grunnleggende produksjonspraksis og forutsetninger som er nødvendig for produktkvalitet og sikkerhet følges. Dette overgår det som kreves, slik at vi kan garantere et produkt av gjennomgående høy kvalitet.

PS: Det er også mulig å abonnere på alle våre produkter. Abonnement kan du bestille her