Advarsel Cookies brukes på dette området for å gi den beste brukeropplevelsen. Hvis du fortsetter, antar vi at du samtykker i å motta cookies fra dette nettstedet. OK

Vitamin K2

Ønsker du i stedet et abonnement, bestiller du her

120,00 kr.
101932/1019691
På lager
+

Naturi Vitamin K2 (mk-7)

60 eller 120 kapsler à 100μg vitamin K2 fra naturlig natto

Naturlig
Vitamin K2 (menakinon-7) er den mest bioaktive formen av vitaminet, ekstrahert fra natto, en tradisjonell japansk rett som består av fermenterte soyabønner. Natto er en usedvanlig rik kilde til vitamin K2, der bakterien Bacillus subtilis danner vitaminet under gjæringsprosessen av soyabønnene.

Bidrar til vedlikehold av normal beinbygning
Det naturlige K2-vitaminet (menakinon-7) frakter kalsium fra blodårene til skjelettet og aktiverer proteinet osteokalsin i skjelettet slik at det binder kalsium til beinmassen.

K1 og K2
• Vitamin K er en gruppe av fettløselige vitaminer med lignende strukturer, men med ulike metabolske egenskaper. Vitamin K1 bidrar mer til blodets koagulering, mens vitamin K2 bidrar i større grad til vedlikehold av normal beinbygning.
• K1-vitaminer finnes det rikelig av i grønnsaker som brokkoli, spinat, rosenkål og bladsalat. Et kosthold rikt på dette gir tilstrekkelig tilførsel av vitaminet.
• K2-vitaminer er derimot noe de fleste av oss får i oss lite av. Vitaminet produseres i mindre grad av bakterier i tarmen. Noe finnes også i lever, egg, enkelte modne oster og gjærede produkter. Økt inntak av vitamin K2 kan derfor være gunstig.

Aktive ingredienser: Vitamin K2 (menakinon-7 fra natto) og vitamin C (askorbylpalmitat).

Andre ingredienser: HPMC vegetabilsk kapsel, rismel og silisiumdioksid.

Anbefalt dagsdose: 1 kapsel med mat, helst om kvelden. 2 kapsler ved særlig behov (iht. forskrift om kosttilskudd / FOR-2004-05-20-755)

Vitamin K lagres i kroppen i mindre grad enn andre fettløselige vitaminer. Jevnlig tilførsel er derfor en fordel for å opprettholde et stabilt nivå.

Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides.

Erstatter ikke et variert kosthold.

Forsiktighetsregler:
Inntak av kosttilskudd bør generelt skje i samråd med lege. Dette gjelder især ved medisinbruk, under medisinsk tilsyn, samt for gravide og ammende. Vitamin K2 skal ikke brukes sammen med blodfortynnende som Marevan/Warfarin uten samråd med lege.

Produsert i EU etter GMP standard og BS EN ISO 9001:2008 sertifisert kvalitetssikring. Disse produksjonsprosedyrene sikrer at grunnleggende produksjonspraksis og forutsetninger som er nødvendig for produktkvalitet og sikkerhet følges. Dette overgår det som kreves, slik at vi kan garantere et produkt av gjennomgående høy kvalitet.

PS: Det er også mulig å abonnere på alle våre produkter. Abonnement kan du bestille her

Relaterte produkter