Advarsel Cookies brukes på dette området for å gi den beste brukeropplevelsen. Hvis du fortsetter, antar vi at du samtykker i å motta cookies fra dette nettstedet. OK

Chlorella og Spirulina

Høykonsentrert næring rett fra naturen


• Mat i særklasse! Verken Spirulina eller Chlorella er næringsmessig fullstendig komplett, men ingen annen matemne inneholder like store omfang av næringsstoffer. Ingen kunstig sammensatt tilskudd kan erstatte et variert og næringsrikt kosthold. Derfor mener vi at Spirulina og Chlorella er utmerkede bidrag i det daglige kostholdet.

• Spirulina og Chlorella gir rikelig og naturlig tilførsel av sammensatte og vitale antioksidanter. Dette er tryggere og langt mer effektivt enn tilskudd av enkle, isolerte antioksidanter.

• Spirulina og Chlorella kompletterer hverandre. Ett av mange eksempler er rikt innhold av de uunnværlige karotenoidene lutein fra Chlorella og zeaxanthin fra Spirulina, som begge bl.a er essensielle for øynene.


Dosering:
Vi foreslår en reduksjon med 1/3 ved inntak av både Spirulina og Chlorella. F.eks 2 gram av hver variant i stedet for 3 gram av èn variant.

.