Advarsel Cookies brukes på dette området for å gi den beste brukeropplevelsen. Hvis du fortsetter, antar vi at du samtykker i å motta cookies fra dette nettstedet. OK

Suveren kvalitet

Uten tvil, en av de aller beste i verden og konsumeres av millioner av mennesker hver dag. Yaeyama Chlorella er ren, naturlig, uten syntetiske tilsetningsstoffer, ubestrålt og fullpakket med viktige vitaminer, makronæringsstoffer, mikronæringsstoffer, proteiner, mineraler, enzymer, RNA/DNA og selvfølgelig Chlorella Growth Factor eller CGF (Chlorella ekstrakt). Chlorella er den rikeste kjente kilden til klorofyll, kjent for sin kraftige naturlig rensing, detoxing og helbredende egenskaper. Yaeyama Chlorella er GMO-fri og glutenfri, egnet for vegetarianere, veganere og barn. Halal og kosher sertifisert.

Hvorfor akkurat Yaeyama?
Etter undersøkelser og nøye vurderinger av det vi kunne komme over av verdens Chlorella produsenter, falt valget på Yaeyama Chlorella. Siden år 2006 har vi solgt Chlorella fra kun Yaeyama Shokusan, fordi de var og fortsatt er en av to produsenter som utmerker seg markant med å tilby trygg Chlorella med optimalt næringsinnhold. Det andre anerkjente Chlorella produktet selges under varemerket Sun Chlorella. Yaeyama Chlorella har høyere innhold enn Sun Chlorella av de næringsstoffene som vi mener er mest verdifullt og unikt for Chlorella. Når Sun Chlorella av uviss grunn også er priset over 200% høyere enn Yaeyama Chlorella, kan vi ikke finner noen gode argumenter for å ta inn denne for salg. Det passer heller ikke inn i vår prispolitikk, som baserer seg på moderate avanser og kostnadsbasert prissetting.

Yaeyama Chlorella og Sun Chlorella
Sammenligning av Yaeyama Chlorella av Vulgaris varianten Sun Chlorella av Pyrenoidosa varianten, på det vi mener er mest verdifullt og unikt for Chlorella:
• 200% mer Chlorella ekstrakt (CGF) i Yaeyama Chlorella enn i Sun Chlorella.
• 76% mer klorofyll i Yaeyama Chlorella enn i Sun Chlorella.
• 366% mer lutein i Yaeyama Chlorella enn i Sun Chlorella.

Av øvrige næringsstoffer er det totalt sett ikke så stor forskjell mellom disse to variantene, selv om hver av disse har sine særegenheter. Både Sun og Yaeyama har en generell fin balanse av nyttige næringsstoffer.

Mat i særklasse!
Siden Chlorella og Spirulina er det mest næringsrike naturen har å tilby, er de utmerkede bidrag i det daglige kostholdet! Er du opptatt av et sunt kosthold, mener vi at Chlorella og Spirulina ikke er til å unngå.