Advarsel Cookies brukes på dette området for å gi den beste brukeropplevelsen. Hvis du fortsetter, antar vi at du samtykker i å motta cookies fra dette nettstedet. OK

Produksjon


1. Dyphavsressurs
Hawaiiansk Spirulina er den eneste kultiverte mikroalgen dyrket med svært rent vann fra dyphavet som en kilde til mineraler og sporstoffer. Dyphavs vann, som pumpes opp fra en dybde på 2000 meter, forsyner med magnesium, kalsium, og alle spor elementer. Denne unike ressursen brukes også i vårt tørkings systemet.
2. Vekstdammer
Hawaiiansk Spirulina dyrkes i grunne dammer ved siden av Stillehavet. Lett røring med padlehjul sikrer perfekt eksponering for det intense sollyset i Hawaiia. Det voksende medium benytter en blanding av ferskvann og mineralrikt dyphavet vann i en base av mat-kvalitets natron (natriumbikarbonat). Denne dyrkings metoden sikrer en forurensning-fri, gjennomgående overlegen ernæringsmessig profil.
3. Separasjonsbrett
Hawaiiansk Spirulina vaskes omhyggelig over separasjonsskjermer av rustfritt stål. Ved hjelp av en forurensningsfri, 100% resirkulert prosess, returnerer vi alt vannet til den vekstdammene for den neste vekst syklusen.
4. Vakuum vaskesystem
Før tørking, skyller vi hawaiiansk Spirulina tre ganger. Tallrike skyllinger med ferskvann gir hawaiiansk Spirulina en mild, saltfri smak.
5. Ocean Chill Tørking (U.S. Patent 5,276,977)
Vi har utviklet en Ocean Chill tørkemetode for å unngå oksidasjonen av karotener og fettsyrer som foregår i standard tørkemetoder. Umiddelbart etter høsting, tørkes de friske algene ved lav temperatur. Dette skjer innen 6 sekunder med "Ocean Chill systemet.
Prosessen benytter et lukket system som holder på mindre enn én prosent oksygen ved spyling med nitrogen og karbondioksid. Vi har patentert denne prosessen, som er avhengig av svært kaldt dypt havvann for å gi avfukting. Denne prosessen er unik for hawaiiansk Spirulina.
6. Ferdig pulver
Det tørkede pulveret pakkes direkte i metallbelagte poser som er varmeforseglede, lufttette og lystette. Det beskyttes også mot oksidering ved at oksygen absorbent vedlegges i forpakningen.Denne emballerings metoden sikrer at våre kunder får Spirulina som i hovedsak er så fersk som den dagen den ble innhøstet.
7. Kaldkompresjons tablettering
Tablettering av Spirulina gir utfordringer på grunn av den fine, støvete partikkelstørrelsen. Ofte ofte løses dette problemet ved hjelp av en varmepumpe prosess som kalles granulering, noe som kan svekke mange verdifulle næringsstoffer. Vi har et avansert tabletterings anlegg spesielt utviklet for Spirulina, slik at vi kan lage tabletter ved bruk av kald komprimerings teknikk.
8. Omfattende kvalitetsanalyser
Hvert parti av Spirulina (3 hver dag) gjennomgår en gruppe av mikrobiologiske prøver. Vi driver en mat mikrobiologisk laboratorium ved vårt produksjonsanlegg for å sikre at vi møter den strengeste "Good Manufacturing Practices" (GMP) standard.