Advarsel Cookies brukes på dette området for å gi den beste brukeropplevelsen. Hvis du fortsetter, antar vi at du samtykker i å motta cookies fra dette nettstedet. OK

Suveren kvalitet

Cyanotech Corporation, verdensledende innen mikroalge-teknologi, produserer bl.a Spirulina på Hawaii. Kvaliteten er optimal og næringsinnholdet er høyere enn i Spirulina fra andre produsenter.

"Kaldpresset med unik og patentert 'Ocean Chill' teknologi gir optimal bevaring av verdifulle næringsstoffer"

Spirulina fra Cyanotech inneholder en lettopptakelig proteinkilde med alle essensielle aminosyrer og har markedets største konsentrasjon av ulike karotenoider og andre fytokjemikalier, B-vitaminer og GLA.

Spirulina fra Cyanotech er en spesiell kultivert stamme av den spiselige mikroalgen Arthrospira Platensis, utviklet over mange år med kontinuerlig dyrking på Hawaii. Utvikling av sporer og perfeksjon startet i 1984. Våre kulturer i Hawaii representerer den eldste kontinuerlig kultiverte og innhøstede Spirulina i verden. Hawaiis gode vilkår for helårig vekst og vårt integrerte styringssystem har gjort dette mulig.

Spirulina fra Cyanotech er grundig analysert av molekylærbiologer ved University of Hawaii som har identifisert unike enzymer, ikke tidligere funnet i andre stammer av Spirulina.

Cyanotechs produkter er fri for plantemiddel og ugressmiddel. Inneholder heller ingen genmodifiserte organismer (GMO).

Spirulina fra Cyanotech vokser i grunne, åpne spesialbasseng (ca 20cm dype) med mineralrikt vann på solfylte Hawaii, ved Stillehavet. En kombinasjon av ferskvann(drikkevann) og mineralrikt sjøvann som pumpes opp fra 600 meters dyp brukes til å fylle dammene.

Klimaet er ideelt; solen skinner året rundt og en konstant havbris holder luften ren og frisk.

De andre store komponentene som kreves for dyrking av Cyanotechs Spirulina er mat-kvalitets natron (natriumbikarbonat) og karbondioksid. Næringsmiddeltilpasset gjødsel og dyphavs vann tilføres som en rik kilde til mineraler og sporstoffer. Padlehjul agiterer vannet, noe som sikrer algene den beste eksponering av sollys for optimal vekst og næringsverdi.

Cyanotech produserer årlig mer enn 350 tonn med Spirulina av førsteklasses kvalitet på vår 364 200 m² store produksjonsinnretning.