Advarsel Cookies brukes på dette området for å gi den beste brukeropplevelsen. Hvis du fortsetter, antar vi at du samtykker i å motta cookies fra dette nettstedet. OK
Spar 50%

Ovega-3

Ønsker du ikke abonnement, bestiller du her

Listepris: 215,00 kr.
107,50 kr.
Du sparer: 107,50 kr. (50%)
Velg antall pr leveranse og hyppighet på leveransene. NB: Valg av flere alternativer tillates ikke. Bestilling med færrest antall og leveranse med minst hyppighet vil i så fall annulleres når vi behandler ordren.
A101913
På lager

50% rabatt på èn stykk og kun i første forsendelse. Portofri leveranse f.o.m. andre forsendelse. Kr 20,- tilkommer kun i første forsendelse.

Ovega-3 - Fullverdig omega-3 direkte fra kilden!

60 kapsler. Vegansk omega-3 med DHA & EPA fettsyrer.
Vi anbefaler
Ovega-3 + VegMulti
med ekstra rabatt
Bestill her

Ovega-3 + VegMulti

Ovega-3 er noe så unikt som et fullverdig omega-3 tilskudd fra alger!

Ovega-3 er 100% vegansk og rik på de viktige DHA & EPA fettsyrene! Inneholder også vegansk vitamin D3.

Ovega-3 har gått direkte til kilden og gir deg omega-3 ved hjelp av alger, dyrket utenfor havet, i fermentorer. PS: Fisk, sel eller krill produserer ikke de viktige omega-3 fettsyrene, så også de får i seg disse fra algene.

Ovega-3 er fra en fullstendig bærekraftig kilde og utnytter ingen av havets ressurser.

Ovega-3 er naturlig fri for miljøgifter og tungmetaller.

Utvinning av omega-3 direkte fra kilden gir en meget fersk olje. Ovega-3 er også tilsatt en optimal blanding av naturlige antioksidanter som forhindrer oksidering. Stikk gjerne hull på kapselen og kjenn den rene og milde «vegetabilske» smaken.

EPA og DHA fettsyrene bidrar begge til hjertets normale funksjon, mens DHA bidrar til:
• opprettholdelse av normal hjernefunksjon, normalt syn og normale triglyseridnivåer i blodet.
• at mors inntak gir normal utvikling av øyne og hjerne hos fostre og diende spedbarn.
Gunstig effekt oppnås ved daglig inntak av 250mg EPA og DHA. Påstandene er i henhold til forskrift om ernærings- og helsepåstander om næringsmidler (FOR-2010-02-17-187)

Ingredienser:
Algebasert olje, solsikkeolje, rosmarinekstrakt, naturlige tokoferoler, askorbylpalmitat (vitamin C ester), vegansk kolekalsiferol (vitamin D3), maisstivelse (våtmalt), glyserol, karragenan fra tang (naturlig ikke-nedbrutt), natriumkarbonat (fra tang).

Næringsinnhold pr 2 kapsler
Omega-3 fettsyrer totalt 850 mg *
- derav DHA 500 mg *
- derav EPA 300 mg *
- derav DPA 50 mg *
Vitamin D3 (vegansk) 5 µg 100%
% av referanseverdi. *Referanseverdi ikke fastsatt.


Anbefalt dagsdose:
1-2 kapsler sammen med mat.
Anbefalt dosering bør ikke overskrides.

Forsiktighetsregler:
Inntak av kosttilskudd bør generelt skje i samråd med lege. Dette gjelder især ved medisinbruk, under medisinsk tilsyn samt for gravide og ammende.

Produsert i EU etter GMP standard og BS EN ISO 9001:2008 sertifisert kvalitetssikring. Disse produksjonsprosedyrene sikrer at grunnleggende produksjonspraksis og forutsetninger som er nødvendig for produktkvalitet og sikkerhet følges. Dette overgår det som kreves, slik at vi kan garantere et produkt av gjennomgående høy kvalitet.Hva er Ovega-3?
• Ovega-3™ er helt unik - en ny generasjons omega-3 som er 100% vegetabilsk.
• Et fullverdig omega-3 tilskudd med høyt innhold av fettsyrene DHA og EPA.
• Fra en særdeles bærekraftig kilde, gir Ovega-3 de samme hjertesunne fordelene som fiskeolje, men uten ettersmak av fisk.
• Ovega-3™ er basert på algen Schizochytrium sp., organisk dyrket i kontrollerte forhold utenfor havet. Således forstyrres ikke det marine økosystemet, fiskebestander eller deres naturlige matkilde.

Omega-3 direkte fra kilden
Mange tror fisk, krill og sel er opprinnelige kilder til DHA og EPA omega-3 fettsyrer, men det er egentlig algene i deres næringskjede som inneholder disse viktige omega-3 fettsyrerene. Ovega-3 har kuttet ut "mellommannen" - fisk - og gått direkte til kilden, ved hjelp av alger dyrket utenfor havet.

Alger, hva er så spesielt med det?
Takket være Moder Jord, har ulike arter av alger noen utrolig nyttige egenskaper. Visse alger har en naturlig høy produksjon av DHA (dokosaheksaensyre), en omega-3 fettsyre som er spesielt gunstig for hjerne, øyne og hjertet. Alger er også en bærekraftig kilde til EPA (eikosapentaensyre), en omega-3 fettsyre som er spesielt gunstig for hjertehelsen.

Vi dyrker selv
Kommer alle algene fra havet og andre vannkilder? Teknisk sett ja, men vi har lært å dyrke vår DHA og EPA omega-3 produserende alger i fermentorer. Resultatet er en helt bærekraftig og vegetabilsk kilde til DHA og EPA.

Ovega-3 – det vegetabilske alternativet til fiskeolje
• Ovega-3 er det første veganske omega-3 tilskuddet med både DHA og EPA som ble tilgjengelig i Norge. Det er et hjertesunt vegetabilsk, vegan og miljøvennlig alternativ til fiskeolje, hentet fra en trygg og naturlig plantekilde. Ovega-3 har samme helsegevinst som omega-3 fra fiskeolje, men uten "fishy" ettersmak.
• Ovega-3 er produsert av ESB Developments og er registrert som et vegansk produkt hos verdensomspennende organisasjoner inkludert Vegan Society og Vegetarian Society.

I motsetning til fiskeolje, er Ovega-3:
• 100% fri for havbåren forurensning og giftstoffer fra f.eks fisk.
• Fri for allergener forbundet med fiskeolje
• Bærekraftig og vil ikke tappe havets tilførsel av fisk

Naturlig
Ovega-3 inneholder omega-3 i form av naturlige triglyserider. Dette garanterer en trygg, fersk, stabil og lettopptakelig omega-3.

Øvrig plantebasert omega-3
• Plantebaserte omega-3 fettsyrer er hovedsaklig i form av ALA (alfa linolensyre). For at kroppen skal nyttiggjøre seg av ALA, må den selv omdanne det til EPA og DHA, men det viser seg at vi mennesker bare i liten grad kan omdanne ALA til EPA og i enda mindre grad til DHA.
• ALA finnes i en rekke planteoljer, særlig i linfrøolje og i visse grønnsaker, men det er ikke dokumentert de samme positive effektene fra dette.
• Som et plantebasert omega-3 med både DHA og EPA er derfor Ovega-3 unik.

 

Gjennom abonnementet er du sikret en enkel, effektiv og rimelig måte å motta dine varer på. Du får jevnlig, så ofte du ønsker, ny forsendelse rett hjem til din postkasse.

Det koster ingenting å stå som kunde hos oss og du kan når som helst stoppe ditt abonnement, sette abonnementet i pause, få en ekstra forsendelse eller endre intervall og mengde pr. leveranse. Endringer kan du foreta her. Vi er også behjelpelige med å tilpasse et abonnement til ditt forbruk. Ved oppsigelse av abonnement må du gi oss beskjed minimum en uke før påfølgende leveranse for at vi skal kunne garantere umiddelbar stans.

Du får 50% rabatt på èn stk av hver produkttype i første forsendelse og portofri leveranse f.o.m. andre forsendelse.

Mengderabatt
Ønsker du å få motta mer enn èn stykk pr leveranse, får du i tillegg mengderabatt. Dvs at du i første forsendelse faktisk sparer mer enn det som fremkommer ovenfor. Mengderabatten er allerede beregnet i nedtrekkslisten. Mengderabatten gjelder også for alle fremtidige forsendelser.

Abonnèr på ulike produkter
Det er fullt mulig å kombinere ulike produkter i ett og samme abonnement. Etter bestilling i nettbutikken kan du ta kontakt med oss, så kan vi ordne det for deg. Kontaktinformasjon finner du her >>>

Levering
Pga faste utsendingsdager til abonnenter hver 15. dag, vil det ta alt fra 3 til 18 dager før du mottar din første forsyning. Har du valgt å betale med kort, vil det uansett ikke bli belastet før vi har sendt varene. F.o.m andre forsendelse vil faktura vedlegges i pakken.

Endringer og oppsigelse
Du kan når som helst stoppe ditt abonnement, sette det i pause, få en ekstra forsendelse eller endre intervall og mengde pr leveranse. Vi er også behjelpelig med å tilpasse et abonnement til ditt forbruk. Ved oppsigelse må du gi oss beskjed minimum en uke før påfølgende leveranse for at vi skal kunne garantere umiddelbar stans.

NB: Tilbudet med 50% rabatt gjelder kun èn gang pr produkt, pr husstand og evt gjentatt bestilling av samme produkt vil annulleres. Vi forbeholder oss forøvrig retten til å evt avvise bestillinger som vi etter vurderinger mener å ha som hensikt å utelukkende benytte seg av velkomsttilbud.

Les om øvrige salgsbetingelser her


Tabellene nedenfor gjør det enkelt å velge riktig antall og hyppighet på leveransene

Vi kan gjerne spesialtilpasse et abonnement for deg dersom ingen av alternativene i tabellene passer for deg. Det er mulig å velge intervaller på f.eks 45, 75, 105, 135 dager, osv.

Bland gjerne flere ulike produkter i samme abonnement, noe vi også kan spesialtilpasse for deg.

Ta kontakt med oss, så tar vi oss av dette.


For en boks med 60 kapsler eller tabletter:

Daglig forbruk1 boks hver2 bokser hver3 bokser hver4 bokser hver
1 stk60. dag120. dag180.dag240. dag
2 stk30. dag60. dag90. dag120. dag
3 stk--60. dag-
4 stk-30. dag-60. dag
6 stk--30. dag-
8 stk---30. dag


For en boks med 90 kapsler eller tabletter:

Daglig forbruk1 boks hver2 bokser hver3 bokser hver4 bokser hver
1 stk90. dag180. dag--
2 stk
90. dag-180. dag
3 stk30. dag60. dag90. dag120. dag
4 stk---90. dag
6 stk-30. dag
60. dag
9 stk--30. dag-
12 stk---30. dag


For en boks med 120 kapsler eller tabletter:

Daglig forbruk1 boks hver2 bokser hver3 bokser hver4 bokser hver
1 stk120. dag240. dag--
2 stk60. dag120. dag180. dag240. dag
3 stk--120. dag-
4 stk30. dag60. dag90. dag120. dag
6 stk--60. dag-
8 stk-30. dag-60. dag
12 stk--30. dag-
16 stk---30. dag


For en boks med 180 kapsler eller tabletter:

Daglig forbruk1 boks hver2 bokser hver3 bokser hver4 bokser hver
1 stk180. dag---
2 stk90. dag180. dag--
3 stk60. dag120. dag180. dag240. dag
4 stk-90. dag-180. dag
6 stk30. dag60. dag90. dag120. dag
8 stk---90. dag
9 stk--60. dag-
12 stk-30. dag-60. dag
18 stk--30. dag-
24 stk---30. dag


For en pakke med 360 tabletter:

Daglig forbruk1 pakke hver2 pakker hver3 pakker hver4 pakker hver
2 stk180. dag---
3 stk120. dag240. dag--
4 stk90. dag180. dag--
6 stk60. dag120. dag180. dag240. dag
8 stk-90. dag-180. dag
9 stk--120. dag-
12 stk30. dag60. dag90. dag120. dag
16 stk---90. dag
18 stk--60. dag-
24 stk-30. dag-60. dag
36 stk--30. dag-
48 stk--30. dag


Relaterte produkter