Advarsel Cookies brukes på dette området for å gi den beste brukeropplevelsen. Hvis du fortsetter, antar vi at du samtykker i å motta cookies fra dette nettstedet. OK

Astaxanthin

Ønsker du i stedet et abonnement, bestiller du her

185,00 kr.
101935
På lager
+

AstaPure® Astaxanthin

60 eller 120 kapsler à 4mg med "naturens sterkeste antioksidant"

Astaxanthin av ypperste kvalitet, dyrket og produsert i New Zealand. Oppløst i ekstra jomfru olivenolje for optimalt opptak.

Astaxanthin - direkte fra kilden!
Det er astaxanthin som gir rød og rosa farge til bl.a laks, ørret, reker og krill, men det er algene i deres næringskjede som inneholder denne viktige antioksidanten. Vi har gått direkte til kilden og gir deg astaxanthin fra ferskvannsalgen Haematoccocus pluvialis, dyrket under kontrollerte omgivelser i et avansert prosessanlegg som forhindrer biologiske og kjemiske forurensninger. Resultatet er en fullstendig ren, bærekraftig og vegansk kilde til naturlig astaxanthin.

Astaxanthin har en rekke unike egenskaper
De fleste antioksidanter er enten vannløselige eller fettløselige, og dette begrenser hvilke deler av kroppen de når frem til. Astaxanthin er begge deler, så den kan nå både utsiden og innsiden av celler. Den kan derfor trenge inn i alle deler av kroppen, inkludert huden. Astaxanthin fungerer som en bro som transporterer frie radikaler ut fra cellen og virker sammen med andre antioksidanter for å nøytralisere dem. Den er en av noen få antioksidanter som krysser blod-hjerne-barrieren og øyet.

AstaPure®
Siden 1998 har Algatechnologies utviklet og perfeksjonert sin dyrkingsteknologi for mikroalger. AstaPure® astaxanthin er produsert ved bruk av solenergi og blir ekstrahert med superkritisk CO2 uten løsemidler. AstaPure® produseres ved hjelp av et proprietært lukket bioreaktorsystem. Dette toppmoderne lukkede systemet har en modulær rekke fotobioreaktorer av glassrør, mer enn 500 kilometer lang. Det forseglede systemet eliminerer risikoen for fremmedlegemer, landbruksrester og mikrobiell forurensning.

En meget stabil antioksidant
Mange antioksidanter kan bli pro-oksidanter, dvs at de under visse omstendigheter kan oppføre seg som frie radikaler. Astaxantin blir aldri en pro-oksidant.

Astaxanthin er ansett som en "super-antioksidant" bl.a fordi:
det er naturens desidert kraftigste antioksidant.
den er både vannløselig og fettløselig
den blir aldri en pro-oksidant

Aktive ingredienser pr kapsel:
42mg Astapure® olje med 4mg naturlig astaxanthin (10% oleoresin) fra algen Haematococcus pluvialis, antioksidant (vitamin E som d-alfa-tokoferol).

Andre ingredienser:
Ekstra jomfru olivenolje, modifisert stivelse fra mais, glyserol, karragenan og natriumkarbonat.

Anbefalt dagsdose:
1 kapsel pr dag med vann, helst på tom mage.
Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Erstatter ikke et variert kosthold.

Forsiktighetsregler:
Inntak av kosttilskudd bør generelt skje i samråd med lege. Dette gjelder især ved medisinbruk, under medisinsk tilsyn samt for gravide og ammende.

Produsert i EU etter GMP standard og BS EN ISO 9001:2008 sertifisert kvalitetssikring. Kun de fineste råvarer er benyttet.

PS: Det er også mulig å abonnere på alle våre produkter. Abonnement kan du bestille her

Relaterte produkter